Kesin değil ama artma ihtimali var. Yakın zamanlarda 100 download 50 upload görmüştüm. 1000'e ise kaç olur bilmiyorum |
İnternet upload hızları (Tüm internet servis sağlayıcılar) (3. sayfa)
-
-
Nasıl gördün onu? şimdi neden yok
-
-
Zor gelir bu bence
gerçi şükür bu da yetiyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Kasım 2024; 15:15:5 > -
Eylül ayında 1000mbps hız verince upload 100mbps olmuştu... download 800 kaldı tabi... ama TV+ için olan porttan test etmiştim... router biraz kırpılmış olduğundan ısınıp performans kaybedebiliyor... düşüş ondan...
-
Ben ne Fiber ne de süperonline kullanıyorum. Gariban DSL ile Türknet kullanıyorum. Max 90 download, 18 de Upload alıyorum. Ama ping değerlerim %90 sizden iyidir :D
-
ping değerlerininin sebebeide verdikleri router ama ısınınca ping değerleri uçuyor... kablosuz bağlanan router ile bile yerel ağ bağlantısında 20ms kadar ping olabiliyor... tabi ping uçar...
-
Hocam ben de gariban olarak Vdsl Turknet kullanıyorum. Konum Konya 😄
Cs2 ping.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'dan
-
yalan 100mbps e kadar da 70mbps alıyorum down. 8up nerede20ye yakın bile değil. göt gibi
-
2024 yılında hala 1 mb upload veriliyor şaka gibi
-
Birden Fazla cihazda aynı anda Wifi ile bağlanmama rağmen Turknet ile sorun yaşamıyorum. Önceki servis sağlayıcımla karşılaştırınca çok şık.
-
Turkcell fahiş fiyatlarla müşterilere çakın diye saçma sapan aynı hızlar için 100 tane tarife çıkartır, Türknetin altyapı sermaye gücü çook kısıtlı güçcük olsada gigafiber şeklindeki düşük maliyetli reklam, marka imaj çalışması ile tepki çekip müşteri kaybetmeye başlayınca 2010'da ayda 499 TL'den kaktırmaya çalıştığı 1000 mbps ve yeni çıkardığı 500 mbps bağlantıyı kallavi ücretlerle geçirir. BTK'dan daha fazla hükümete inanılmaz itaatkâr ve bağlıdır, bir dediğini daha cümlesini bitirmeden url, port blocklar. Yoğun saatlerde youtube, instagram, netflix portlarını kısar. Şu an son durum nedir bilmiyorum ama uzun bir süre Türk Telekom ile düşman ülkenin şirketleriymiş gibi ülke içerisinde data transferi, omurga bağlantı noktası paylaşımı ile İstanbuldaki sunucuya Telekomun altyapısından gitmek yerine Balkan Avrupa ülkelerinden Trakyadan ulaşacak şekilde yabancının uzun yolunu inatla kullanır, çöp niteliğinde cpu, sinyal ve çoklu yükte kablosuzda cortlayan routerlar ile gigabit interneti ziyan eder evet bunlar ne yazık ki acı gerçekler.
Fakkat tüm bu ticari agresifliğe, absürt fahiş fiyatlarla sunulan statik ip kazıkçılığı, ipv6'nin hâla bizim gibi bireysel tüketicilere yaygın bir şekilde sağlanamamasına rağmen forumdaki genel mantık, rasyonel gerçekliğe aykırı şekilde sol yerine telekom, türknet olsun adsl, vdsl olsun yanlış bir düşüncedir.
En iyi vdsl, en kötü fiberi yakalayamaz. 500/1000 Mbps gibi yüksek download hızlarında 3-5 bin TL'lik routerlar bile maksimum download kapasitesini ciddi anlamda limitlemeden QoS yani çoklu trafik yükü yönetimi, önceliğini profesyonel şekilde düşük gecikme ve en az bandwith kaybı ile yönetimini kolay kolay beceremez. OpenWrt'deki peace_of_cakeden sonuç olarak daha iyi bir QoS, Sqm algoritma paketi, çözümü var mı bilmiyorum. Fakat bu çoklu trafik yönetiminde gecikme ve toplam dowbload hızını ciddi kısmak zorunda kalmadan hem online oyunda ping, takılma yaşamadan oyun oynayıp hem download yapabilmeyi sağlayan yazılım paketi 500 mbps ve üstü hızlarda x64 işlemci mimarisi ile 2 GHz ve üstü tekil çekirdek frekans hızı ile ciddi tek çekirdek gücüne sahip işlemci istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 24 Aralık 2024; 22:8:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
''En iyi vdsl, en kötü fiberi yakalayamaz.'' cümlesine katılmıyorum, bir çok Fiber kullanıcısı benim aldığım bu sabit ping değerini alamaz bile.
Yüksüz ping = Download ping = Upload ping
-
Merhaba, konuyla ilgili inceleme yapabilmemiz için müşteri numaranızı pm üzerinden paylaşmanızı rica ederiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X