Şimdi Ara

internet üzerinden alisveris

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet üzerinden laptop almak saglikli ve guvenilir olurmu?

• güvenilir marketlerin siteleri olabilir teknosa, vatan, gold yada eksen gibi

yada pcdepo ideefixe hepsiburada gibi yerler güvenli yerler pek bir yamukları yok en azından bana ve yakın çevreme karşı yoksa araştırdığında her yerde başına bir olay gelmiş insan bulabilirsin çoğunluklada hepsiburada.com dan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dou147

güvenilir marketlerin siteleri olabilir teknosa, vatan, gold yada eksen gibi

yada pcdepo ideefixe hepsiburada gibi yerler güvenli yerler pek bir yamukları yok en azından bana ve yakın çevreme karşı yoksa araştırdığında her yerde başına bir olay gelmiş insan bulabilirsin çoğunluklada hepsiburada.com dan...
    acikcasi pcdepodan almayi düsünüyorum ama arkadasim internetden alma diyor,git gor gozunun onunde acsinlar calistirsinlar oyle al ,az para vermeyeceksin.Güvenebilirmiyim pcdepoya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falco203

acikcasi pcdepodan almayi düsünüyorum ama arkadasim internetden alma diyor,git gor gozunun onunde acsinlar calistirsinlar oyle al ,az para vermeyeceksin.Güvenebilirmiyim pcdepoya?

Alıntıları Göster
    ewt güvenebilirsin ayrıca pcdepo nun acıbadem de bir ofisi var yakın zamanda forumdan bir arkadaş gidip kendi teslim almış orada açıp kontrollerinide yapmış istersen pcdepo nun sitesinden irtibata geç onlarla eminim derdini anlarlar...
  • quote:

ewt güvenebilirsin ayrıca pcdepo nun acıbadem de bir ofisi var yakın zamanda forumdan bir arkadaş gidip kendi teslim almış orada açıp kontrollerinide yapmış istersen pcdepo nun sitesinden irtibata geç onlarla eminim derdini anlarlar...

Alıntıları Göster
    peki yurtdışından buraya gönderim yapan güvenli bir site varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furki

Alıntıları Göster
    tabi ki guvenebilirsin
    sadece LCD ekrandaki ölü pikseli test sansın olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: furki

Alıntıları Göster
    ebay var

genellikle yabancı siteler türkiyeye ürün göndermek istemiyor zaten gönderilen ürünlerin hepside gümrükde takılıyor... hiç avantajlı değil geçenlerde forumda bir arkadaş akrabasının almanyadan gönderdiği hediye laptopu bile almak için 900ytl ye yakın bir masraftan bahsediyordu...

• quote:

ebay var

genellikle yabancı siteler türkiyeye ürün göndermek istemiyor zaten gönderilen ürünlerin hepside gümrükde takılıyor... hiç avantajlı değil geçenlerde forumda bir arkadaş akrabasının almanyadan gönderdiği hediye laptopu bile almak için 900ytl ye yakın bir masraftan bahsediyordu...

Alıntıları Göster
    fikirleriniz icin tesekkurler
    Saygilar.............

• quote:

Orijinalden alıntı: falco203

fikirleriniz icin tesekkurler
    Saygilar.............

Alıntıları Göster
    yurtdışından alırken Türkiye de garantisi olup olmadığına dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga145

yurtdışından alırken Türkiye de garantisi olup olmadığına dikkat et

Alıntıları Göster
    şu ana kadar iternetten 25-30 kez alışveriş yaptım hepsiburada ve ideefixe hariç hiç sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

şu ana kadar iternetten 25-30 kez alışveriş yaptım hepsiburada ve ideefixe hariç hiç sorun yaşamadım.

Alıntıları Göster
    pcdepo.com a güvenebilirsin fiyatlara ve müşteri memnununiyetine özen gösteriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: browni

pcdepo.com a güvenebilirsin fiyatlara ve müşteri memnununiyetine özen gösteriyorlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: browni

evet pcdepo.com güvenilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

quote:

Orijinalinden alıntı: browni

evet pcdepo.com güvenilir.

Alıntıları Göster
    şahsen ben görmeden bişe alamam hele burda adana'da bazı arkadaşların zenginlerin hesabından günlük 30-40$ çaktırmadan çekerek geçimlerini sağladığını gördükçe (bana asla göstermiyorlar nasıl yaptıklarını) nayır nolamaz nasla ve üstelik iade olan ürünü bana göndermediklerini ne bleyim veya sorunu tamir edilmiş bir ürünü ama dediğim gibi bu kişisel görüşüm

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgatelli

şahsen ben görmeden bişe alamam hele burda adana'da bazı arkadaşların zenginlerin hesabından günlük 30-40$ çaktırmadan çekerek geçimlerini sağladığını gördükçe (bana asla göstermiyorlar nasıl yaptıklarını) nayır nolamaz nasla ve üstelik iade olan ürünü bana göndermediklerini ne bleyim veya sorunu tamir edilmiş bir ürünü ama dediğim gibi bu kişisel görüşüm

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 1:20:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endorphene

...

Alıntıları Göster
    Alınaca ürün çok Pahalı ise kesinlikle internet önermem
    şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım
    ancak pahalı bir ürün heleki LAPTOP konusunda görerek almak daha olumlu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgveli

Alınaca ürün çok Pahalı ise kesinlikle internet önermem
    şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım
    ancak pahalı bir ürün heleki LAPTOP konusunda görerek almak daha olumlu olur

Alıntıları Göster
    notebook konusunda pcdepo.com lider hakikaten kutunun daha önce açılmamış olmasına fiyat ve garanti konusuna özen gözteriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer

notebook konusunda pcdepo.com lider hakikaten kutunun daha önce açılmamış olmasına fiyat ve garanti konusuna özen gözteriyorlar

Alıntıları Göster
    hocam ben ankaradan denizliye laptop getirttim....gigatek den msı aldım.....aras kargo ile geldi...öle bi saglam geldiki kutu icinde kutu...inan gayet iyiyidi...sanki laptop u alacagın magazada getirtmio bunları...hem onlarınki daha kötü oluo...ben tavsiye ederim...sen bilirsin tabi....benden bu kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: tissue

hocam ben ankaradan denizliye laptop getirttim....gigatek den msı aldım.....aras kargo ile geldi...öle bi saglam geldiki kutu icinde kutu...inan gayet iyiyidi...sanki laptop u alacagın magazada getirtmio bunları...hem onlarınki daha kötü oluo...ben tavsiye ederim...sen bilirsin tabi....benden bu kadar...

Alıntıları Göster
    ben de pcdepo.com diyorum. ben de ordan aldım memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrkr

ben de pcdepo.com diyorum. ben de ordan aldım memnunum

Alıntıları Göster
    İİ de çoğu marka dead pixel garantisi vermiyor.. (2-3 e kadar ) Makine geliyor onlar hiç bir türlü açmıyorlar, ilk açılışı bile sen yapıyorsun, ekranı satın aldıktan sonra açabiliyorsun yane.. Allahtan toshiba da öyle dp olayı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claim

İİ de çoğu marka dead pixel garantisi vermiyor.. (2-3 e kadar ) Makine geliyor onlar hiç bir türlü açmıyorlar, ilk açılışı bile sen yapıyorsun, ekranı satın aldıktan sonra açabiliyorsun yane.. Allahtan toshiba da öyle dp olayı yok..

Alıntıları Göster
    pcdepo.com bu işi hakkıyla yapıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.