Şimdi Ara

INTERNET ÜZERİNDEN FAX CİHAZINA FAX GÖNDERME ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
15.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarda hazırlamış olduğum örneğin bir vizite kağıdını bir yerine fax çekmek istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirmem gerekiyor?

NOT 1 : ADSL bağlantım mevcut. Ayrıca gerekli olan donanım lazımsada gerekli donanım ve işlemle ilgili programlar hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.

NOT 2: ( Şu anda bilgisayarda hazırlamış olduğum vizite kağıdını printerdan çıktı alıyorum sonra fax makinasına gidiyorum numaraları çeviriyorum ve o sekilde karsı tarafa ulastırıyorum. )

• ZOR BİR SORU MU OLDU ?
  • Fax modem lazım benim bildiğim, adsl ile pek yapamazsın. Ama bu tip hizmet veren siteler olabilir. Google dan aramayı dene...
  • fax modemin varmı varsa win xp için : program ekle kaldır >windows bileşenlerini ekle/kaldır dan faks hizmetlerini yüklüyorsun oradan fax da alabilirsin gönderebilirsinde ...( evde/işyerinde bunu kullanıyorum.) modeme ayrıca telefon hattını takmayı unutma sakın!..
  • fax modemle çeşitli fax programlarını kullanarak yapabilirsin.Fakat ADSL ile yollamak istersen eğer http://www.netfaks.com/tr/ adresni kullanmayı deneyebilirsin.

Not:Yıldızlı alana birleşik olarak n e t f a k s yazın.
  • Arkadaşlar merhaba, internet üzerinden herhangi bir faks modem yada farklı bir cihaza sahip olmadan faks yollayabilirsiniz. Bunun için mobasis toplu faks sistemini arattığınızda diğer şirketlerden de çok daha uygun fiyata gönderim yapabilirsiniz.
  • Nasıl oluyor kullanan bilen anlatabilir mi? İşyerinde az da olsa ihtiyaç oluyor. Sürekli bir hat ya da fax cihazı almıyoruz. İhtiyaç anında iş görecek bir sistem gibi. Ama yabancısıyız. Kullanan bilen aydınlatırsa uygun olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.