Şimdi Ara

**İnternet üzerinden Laptop satın almak ?**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulbilişim, sadecenotebook, pcdepo vs. bir site üzerinden alacağım, örneğin; dell, lenovo laptoplarının desteğini sitenin kendi servislerimi veriyor yoksa örneğin dell'in servisinden yararlanabiliyor muyum? Sonuçta fiyatlar daha ucuz oluyor. Bu ucuzluğun sebebi nedir ayrıca? Almayı düşündüğüm laptop;

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3679&u=Dell%205110-B63F45

• İB hariç hepsi distribütör garantilidir.Yani Dell'in servisinden yararlanırsınız.
    Fakat İB paralel ithalat yapar,kendi garantisini verir.Kısaca İB'den uzak durun.
  • Laptop ve benzeri özellikte cihazların internet üzerinden alınması bence riskli.Şimdi hemen cevaplar gelir.Yüzlerce kişi almıştır.hiç bir sorun yaşamamışlardır vs. vs..Ama eğer sorun yaşarsanız işte o zaman yandığınızın resmidir.Şanslı iseniz problemi 1 ayda falan çözersiniz.Şanslı değilseniz aldığınız şey elinizde patlar,hakkınızı almak için uğraşır durur,paranızla rezil olursunuz.Özellikle hepsişurada denen yerden çok tatsız bir tecrübe yaşadığımı hatırlatmak isterim.

En iyisi araştırmayı online yapıp gözünüze kestirdiğiniz modeli mümkünse yerinden görerek,kontrol ederek almanız.Sorun yaşadığınızda karşınızda muhatap alacağınız bir satıcı olur hiç olmazsa.Bunlar elektronik aletler sorun çıkma olasılıkları yüksek.Garantiyi zaten servisler sağlıyor.Her halukarda arızalanan ürün servise gidecek.BAzan satın aldığınız yerler servise kendi gönderip bu işi takip edebiliyor.

Online mağazaların işletme giderleri düşük olduğu için normal mağazalara göre daha uygun fiyata ürün satıyorlar.Ama ufak farklara tamah etmeyin bence.Değmez.

LAPTOPLARI görerek ,kontrol ederek yerinden alınız.Bunları internetten almak bence çok riskli!!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 17 Mayıs 2011; 23:27:57 >

• dediklerine baktım ama online alışverişte bi sorun görmüyorum şahsen.. mağazadan alırken nasıl alınıcak sanki, kontrol edilir, genel detaylarına bakılır ölü piksel vs.. ama 1aylık deneyim mağazadan alırken mi elde edilicek.. zaten online alışverişlerde kanunen koşulsuz iade olayı var.. çünkü online alışverişte ürün görülerek, denenerek alınmadığı için.. bi sorun varsa zaten maksimum 1-2hafta içinde farkedilir.. 1-2hafta ürünü kullanarak tespit edilemeyen sorun, mağazadan alırken nasıl farkedilicek acaba.. evinde denersin ayrıntılı bi şekilde, sorun varsa iade edersin, mağazadan alınıp, açılmış olan ürünün koşulsuz iadesi de olmuyo kolay kolay.. birçok online alışveriş yaptım.. hiçbirinde sorun yaşamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elberp -- 18 Mayıs 2011; 0:17:59 >
  • bimeksten internet üzerinden dell notebook almıştım 1700 lira falandı bide, izmire evime bir hafta sonra geldi istanbuldan,izmir mağazasında yoktu , baktım kutu falan açılmış ,laptopun altında falan cizikler var ,jelatin desen hiç yok ,önceden açıldığı belli, birde ekranda renk bozukluğu vardı sağ tarafında, dedim oha artık bimekste böyle yaparsa, teşhir ürünü göndermişler heralde, telefonla aradım ve çok kızdım,sorunları bildirdim ,kargoya verip gönderin dedi , ertesi gün aldığım kargoyla geri yolladım, bide 12 taksitle aldığım için parayı bir kerede vermek yerine bana taksit taksit verdiler, internetten bir ürün alırken en güvenilir firma bile hatalar yapıyor, mesala akrabama laptop aldık acer sadecenotebook.com dan 1.200 lira ya ve yanında cantasıyla, hızlı gönder vardı, ertesi gün izmire geldi ve sorunsuzdu, yani bazen olabiliyor tabi şans yani yapacak birşey yok, ama internetten ürün almak bence iyi birşeydir,sonucta evine kadar geliyor, arada bazı hatalar olması bunu engellememeli...

• bimeks zaten kötüleniyo genelde.. iade ve teşhir ürünlerini indirimle sattığı söyleniyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elberp -- 18 Mayıs 2011; 12:04:05 >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. İnternet üzerinden satın alacağım dell notebook için daha sonraki muhatabım dell ise eğer sorun yaşayacağımı sanmıyorum.En azından İB dışındaki siteler için.. Bimeks'teki bir elemanın söylemesiyle sorma gereği duyduğum bir şey bu. Tekrar teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.pinti.net

Bende bu siteden aldım notebook'u Hiç problem yaşamadım burdan aldığım asus du ve asus garantisi altndaydı.
    Bildiğim kadarıylada İB dışındaki tüm siteler distribütör garantili oluyo yani dell alıyosan garantisi dell'e ait oluyo.
    Genede cihazı almadan önce alacağın yeri ara derim bilgi almak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.