Şimdi Ara

internet üzerinden para kazanmak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -----------------------------------------______________________________--------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d-woldk -- 21 Nisan 2013; 0:08:07 >

• Böyle yöntemlerle para kazanılamayacağını artık herkes biliyor.Burasını r10.netle veya başka bir siteyle karıştırma.
  • Ne kadar çok seviyorsunuz boş şeylerle uğraşmayı. Adam gibi şeylerle uğraşıp para kazanmayı deneyin.
  • Bunlar bos isler internetten para kazanmak istiyosan kumar iddaa oynarsin ya da cekilislere katilirsin
    Ben hepsini yaptim simdiye kadar hatiri sayilir paralar kazandim
  • Yeni başalyan internet girişimcileri için internetten üzerinden para kazanmanın en sağlıklı yolu affiliate marketing sistemidir. Diğer kazanç modelleriyle uğraşmayın. Yukarıda anlatılan yöntemlerde pc başındaki çerez paranız ancak çıkacaktır. Yapmanız gereken iş aslında çok basit.

Blog yazarak Para kazanmak

İlgi alanınızda bir konuda makaleler yazacaksınız. Makaleleriniz ile bloğunuz büyüdükçe sayfanız google aramalarında görünecektir. Daha sonra bu sayfanız üzerinden satış ortaklığı ürünlerini pazarlayacaksınz. Sattığınız ürünlerin satışından komisyon alacaksınız. Goomass yazarlarından Cüneyt bey'in bu konuda güzel bir eğitim yazısı vardı. Aşağıda bağlantısını gönderiyorum.

Avcı Mı Olmak İstersin, Çiftçi mi? Kazanç Stratejini Belirle!

online para kazanmak için satış ortaklığı dışında başka kazanç modelleriyle uğraşmayın bence. Şuan için en iyi, en geçerli sistem satış ortaklığı. Bunun dışında dropshipping sistemi gibi sistemlerde var yalnız biraz deneyimli olmak gerekebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.