Şimdi Ara

internet üzerinden satış yapabilmem için neler gerekir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba öncelikle internette çok araştırdım ama tam olarak konuyu kavrayamadım olay şu ;
    arkadaşımla beraber internet üzerinden takı satma işine giricez ama düşüncemiz kendimizin kurduğu web sitesinden değilde sahibinden,gittigidiyor,sanalpazar,n11 vs. gibi sitelerden satışa sunmak ve bu işi kendi evimden yapmayı planlıyorumki sadece internet üzerinden satışlarım olucak bunun için hangi hukuki yolları izlemem gerekiyor ve bana aşağı yukarı kaça patlar şirket kurmak vs.

• internet gerekir.
  • takı gerekir
  • Bilgisayar ( i7 haswell + gtx serisi ekran kartı sart )
  • Konuyu favorilere aldim. Bende merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @K.B.D eyvallah kardeşim GPRS ile yapmayı planlıyordum aydınlattın
    @anomaly simitle işi götürücektim ama bu verdiğin fikir işe yarayabilir
    @Viyana. moruk o kadar param yok overlok makinasıyla yapabilirim ancak.

NOT: lütfen daha fazla baymayın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdWx -- 27 Ağustos 2013; 12:22:26 >
  • Konuyu doğru bölüme açarsan cevap bulursun. Vergi ödemen lazım bunu zaten biliyorsundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Konuyu doğru bölüme açarsan cevap bulursun. Vergi ödemen lazım bunu zaten biliyorsundur.

doğru bölümü bulamadım forumu gezdim o yüzden buraya açmak durumunda kaldım.
    vergi ödemem lazım bunu biliyorum fakat ilk şirket açılışlarında vs. maliyet ne olur merak ettiğim ve cevap bulamadığım soru o
  • ne şirketi yav sahibindene verin ilanları tek tek uygun bölümlere fotoğraflı şekilde olsun bitsin.yada siteyle görüşüğ sitede magza açın
  • bende ilk öyle düşünmüştüm bi tanıdığım bunu sürekli hale getirirsem vergiye tabi tutulmak zorunda olduğumu söyledi hayallerim yıkıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wLov3

bende ilk öyle düşünmüştüm bi tanıdığım bunu sürekli hale getirirsem vergiye tabi tutulmak zorunda olduğumu söyledi hayallerim yıkıldı

hiç sanmam ne vergisi sahibindene koyun ilanları paşa paşa satın vergi falan kesilmez
  • sahibinden, gittigidiyor, sanalpazar, n11 vs. bu sitelerden hangisinde ürün satmak için prosedür ve komisyon daha az ve en erken vakitte nakit ele geçiyor?
  • Bizde.com üzerinden yapacağınız satışlarda ödemeleriniz 2 gün içinde yapılmaktadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.