Şimdi Ara

İnternet ve digiturkplay için uygun fiyatlı laptop öneri (Asus E402SA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evime hırsız girdi ve maalesef macbook air laptopumda gitti.
    Şimdi 3.000-4.000 tl macbook a veremeyeceğim için 1.000 tl bandında laptop bakıyorum.

Aşağıdaki modeli beğendim. Asus E402SA - WX196T
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-e402sa-wx196t-14-in%C3%A7-celeron-n3050-1-6-ghz-4-gb-128-gb-ssd-windows-10-notebook-1167626.html
    4 gb ram ve 128 gb sss var. Fiyat 979 tl

Beklentim sadece internete girmek, oyun vs yok. Haftada birkaç gün de digiturkplaydan maç izliyorum, youtube da vakit harcıyorum. Laptopun kullanım amacı bu.
    Ancak internete girerken genelde çok fazla sekme açıp birşeyler okur araştırırım. Macbook bu konuda çok iyiydi hiç kasılma vs olmuyordu. 4gb ram ve 128gb ssd olduğu için bu model hoşuma gitti. Ayrıca 14 inc monitörde hafiflik için tercih sebebi.
    Beni düşündüren işlemcinin (celeron n3050 1.6ghz) zayıf kalması, sizce bu model işimi görür mü? daha farklı modellere mi yönelmeliyim?

Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phromethus -- 7 Ekim 2016; 11:02:18 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldınız mı acaba bu laptopu? Foto paylaşabilir misiniz bir de memnun musunuz
  • Aldım, dün elime geçti. Bugün iade edeceğim :)
    Sayfalar açılırken bilgisayar çok kasıyor. Daha iyi olmasını bekliyordum. İşlemcisinin çok zayıf olmasından kaynaklanıyor sanırım.
    Şimdi mecburen bütçeyi yükseltip daha düzgün birşeyler bakacağım.
    Tavsiye lütfen :)
  • Ben lenovo ıdepad 310 aldım hocam,ıkı haftadan fazla oldu,memnunum cok şükür

https://www.youtube.com/watch?v=A0325Wvnq68

Bu da oyun performansı :

https://www.youtube.com/watch?v=dMjQ7uzqewU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler yorumlarınız için. Ben de az kalsın alıyordum o zaman seçenekleri tekrar gözden geçireceğim. Lenovo FLEX 3 11 Inc Var ama onda da aynı işlemci var sanırım. Benim de aradığım şu yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim. 1.hafif olması 2.en fazla 14 Inc olabilir 3.32 GB disk veya atom işlemci olmaması. O kadar netbook tarzı birşey olmasın. 15 Inc leri direk eliyorum çünkü ağır oluyorlar, ama hafif Max 1.8 kg kadar olan varsa bildiğiniz yazarsanız sevinirim. Saygılar
    Not: kullanım amacı word excel kullanımı webde gezinme ama 15 20 sayfayı aynı anda açarım mesela..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanturk -- 14 Ekim 2016; 4:31:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 14 inç 1000 tl aşmayan günlük kullanım için nette gezinmek arada torrent indirmek için pc lazım tavsiye verirmisiniz

• Teşekkürler, ben de laptop bakıyorum, sayenizde eledim bunu ve türevlerini

• phromethus P kullanıcısına yanıt
    hocam tez için ufak laptop bakıyorum. office ve internet dolaşımı lazım. sizce hangi laptopu alayım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.