Şimdi Ara

Internet Yavaş ( HAT DEĞERLERİM NASIL? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet çok yavaş son 1 hafta içinde. 3 mbps oldu evet ama bu başka bi yavaşlık. 3 mbps olsa yine iyi. İndirme hızları 50 250 arasında oynuyor. Format falan atmıştım yani pc ile alakasi yok. Genel sorun mu?

Internet Yavaş ( HAT DEĞERLERİM NASIL? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 28 Ekim 2016; 15:19:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

İnternet çok yavaş son 1 hafta içinde. 3 mbps oldu evet ama bu başka bi yavaşlık. 3 mbps olsa yine iyi. İndirme hızları 50 250 arasında oynuyor. Format falan atmıştım yani pc ile alakasi yok. Genel sorun mu?

Evet türk telekom uğraşıyor normalde bu kadar yavaş olmaz bilerek yapıyorlar istanbulda oturuyorsan kesinlikle öyledir

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Samsundayım. Şikayet oluşturdum bakalım. Geceleyin uyku yok ile hız 25e çıkıyor ve o vakitlerde yavaşlık yok. Ancak 3 mbps'ye düşünce stabil hız alamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hat değerlerinden anlayan kimse yok mu?
  • Bu sayfa hat değerleri değil sanırım.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Diğer konularda hat değeri diye burayı atıyorlardı da. Neresi peki?
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Burası da olabilir ancak ben bilgi göremedim. Başka hangi sayfalar var SS atabilir misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Çok sayfa var da böyle bilgilerin olduğu yok. :) Kimsenin yorum atmamasına şaşırdım. Galiba benim attığım fotoda "güç" bölümündeki değerler düşük?
  • quote:

Çok sayfa var da böyle bilgilerin olduğu yok. :) Kimsenin yorum atmamasına şaşırdım. Galiba benim attığım fotoda "güç" bölümündeki değerler düşük?

Güç değeri önem arz etmez burda Hat zayıflaması SNR margine ve Ulaşılabilir hız önemli sadece SNR'yi görebiliyorum oda gayet iyi ne kadar yüksek o kadar iyi. Ama SNR'iniz yüksek olduğuna göre hattınızda epey iyi. Hangi paketi kullanıyorsunuz? ADSL mi Fiber mi VDSL Mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

quote:

Güç değeri önem arz etmez burda Hat zayıflaması SNR margine ve Ulaşılabilir hız önemli sadece SNR'yi görebiliyorum oda gayet iyi ne kadar yüksek o kadar iyi. Ama SNR'iniz yüksek olduğuna göre hattınızda epey iyi. Hangi paketi kullanıyorsunuz? ADSL mi Fiber mi VDSL Mi?

Uydunet işte, kablo tv altyapısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 28 Ekim 2016; 21:14:25 >
    Uydunet fiber hizmeti veriyor.
    Tüm Dünya 'da problem var şuan ama olması gereken sizin hız testinizin normal çıkması ama tam kapasite de kullanamamanız.
    Yani şöyle diyelim;
    16 Mbps internetiniz var hız testinde de 16 Mbps çıkıyor. Ama youtube da HD video açamıyorsunuz İndirme yaparken 300kb/sn'yi geçmiyor gibi şikayetiniz olması gerekirdi.

• quote:

Uydunet fiber hizmeti veriyor.
    Tüm Dünya 'da problem var şuan ama olması gereken sizin hız testinizin normal çıkması ama tam kapasite de kullanamamanız.
    Yani şöyle diyelim;
    16 Mbps internetiniz var hız testinde de 16 Mbps çıkıyor. Ama youtube da HD video açamıyorsunuz İndirme yaparken 300kb/sn'yi geçmiyor gibi şikayetiniz olması gerekirdi.

250 kbps civarı indiriyor ki zaten 3 mbps hız var şuan malum kotadan dolayı. Evet hız 3 gözüküyor ama ne video izleyebiliyorum ne de sitelerde hızlı dolaşabiliyorum. Fotoğraflar dahi yavaş yükleniyor.

250 dedim ama bu en yüksek hali. Genelde 150 200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 28 Ekim 2016; 21:19:40 >
    Maalesef şu sıralar bu sorun herkeste var. Yapabilecek birşey yok ddos saldırısı yapıldı amerika'da ve amerika verinin merkezi sayılır (netflix spotify youtube ve google servisleri de dahil).
    Yapılabilecek bir şey yok beklememiz gerekiyor..

• quote:

Maalesef şu sıralar bu sorun herkeste var. Yapabilecek birşey yok ddos saldırısı yapıldı amerika'da ve amerika verinin merkezi sayılır (netflix spotify youtube ve google servisleri de dahil).

Sorun benden kaynaklı değil yani? İyi bari en azından kendim uğraşmayacağım. Yakında düzelir umarım. Teşekkürler.
    Aynen öyle sizden kaynaklı değil Rica ederim..

• quote:

bende 1 aydır var. ddos saldırısından önceydi. 3-4 ay önce de olmuştu. buna ne diyeceksiniz?
  • Türkiye zaten veri musluklarını kısmakta 1 numaralı ülke. bu arkadaşımızın ki yeni bir konuymuş daha önce yaşanmamış.

Kardeşim Ddos saldırılarıyla ilgisi yok Seni etkilemez yani Türk telekom alt yapısı kullananlar bile müthis hızlar alıyor Aksamları çuvallıyor senin hızı 1 haftadır 3 mbit bir sıkıntı vardır ara destek ekibi gelsin baksın..
  • Benim de 2 gündür cok yavaş. Hiz testi normal çıkıyor ama sitelere giriş cok zor. Modem degerleri normal dediler. Şirketin de bu yavasliktan haberi yok herhalde.

• MH arayıp portunu değiştirmelerini iste portada sorun olabilir.Çok eskiden benim başıma gelmişti. Portu değiştirdiklerinde düzelmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.