Şimdi Ara

İnternet yeme ile alakalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle yeme dışında fiil bulamadım, kastımı anlamışsınızdır interneti harcama...
    benim bu konuda birtakım sorularım olacak lütfen konunun uzmanı bir kişi cevap versin.
    a) Telefonun internetini bilgisayar ile paylaşırsam daha mı çok yer? (kontrol aşamasında bunun gibi bir durumla karşılaştım)
    b) İnternet var, fakat tarayıcı vs. açık değil iken, İNTERNETSİZ bir masaüstü uygulaması çalıştırırsak internetten yer mi? (keza internet yokken normal masaüstü oyunlar yavaşlıyor bilgisayarımda)
    c) Bir videonun tamamını izlemek ila o videoyu indirmek arasında ne kadarlık bir internet yeme farkı vardır?
    d) İnternetten oyun oynadığımız sırada interneti kapatırsak oyun hâlâ devam eder, bu nasıl gerçekleşir? Oyun internetten yer mi?
    e) Drivea dosya yükleme, Drivedan dosya indirme internetten yer mi?

• kısaca evet çok yer
  • telefonun interneti kotalı olacağı için bilgisayarda da çok hızlı şekilde işlem yapabileceğin için eğer hızı yüksek ise ve yapacağın iş fazla internet tüketebilecek birşey ise elbette yer
    internet yokken masaüstü oyunlar yavaşlamaz ek hizmetler internetten yararlanıyor ise ancak o zaman böyle bir durum söz konusu olur internet varken interneti arkaplanda kullanacak bir hizmet olursa yiyebilir.
    bir videoyu izlerken farklı farklı reklamlar görürseniz veya videoyu izlerken kalite ayarı değişikliği yaparsanız videoyu indirdiğinizden çok daha fazlasını tüketebilirsiniz.
    internetten oyun oynarken interneti kapattığınız halde oyun devam ediyor ise oyun muhtemelen tarayıcıya ilk açıldığında yükleniyor bir nevi indiriyor oyunu ama o anlık. bahsedilen oyunlara göre internet tüketimi değişiklik gösterir
    bulut depolama sürücülerine yükleme ve indirme yaparken indirdiğiniz dosya ve yüklediğiniz dosya boyutları kadar internet tüketirsiniz.

• hmm aradığım cevapları hemen(x2) buldum konu kapanabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.