Arkadaşlar şu an kuzenimden yazıyorumda, kendi bilgisayarımdan net e girmiyo.Modem in bütün ışıkları yanıyo ama yinede net e girmiyo msn de dahil yardımcı olursanız sevinirim
up
bilgisayarı aç internet explorerıda aç, sonra adres çubuğuna modeminin markasına göre ip adresi gibi bişe var(genelde:192.168.1.1) bunu yaz sonra ayarlar yerinden kullanıcı adını ve şifreni tekrar yazolacağını sanıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: By_WiliBalD
bilgisayarı aç internet explorerıda aç, sonra adres çubuğuna modeminin markasına göre ip adresi gibi bişe var(genelde:192.168.1.1) bunu yaz sonra ayarlar yerinden kullanıcı adını ve şifreni tekrar yazolacağını sanıyorum...
Öyle olmuyo
Psikopata bağlansan?
Eğer ayarları doğru yaptığından emin isen ağ ayarlarından bilgisayarın ip alıp almadığını kontrol et. Eğer 169 ile başlayan bir ip görüyorsan ip almamıştır. Eğer ip aldıysa başlat>çalıştır> cmd yaz. Komut istemine geç. oraya pingwww.google.com yaz. Eğer ping atıyorsa internet bağlantın var fakat dns sorunun var demektir. Eğer ping atmıyorsa telekomu arayıp internet ile ilgili sorun olup olmadığını sor
İnternet şu an bağlı ama dns sorunum var.Modemdede sorun yok.
O zaman telekomu arayıp bu sorunu çözmelerini iste
TTnet i aradım uzun bi süre konuştuk.Sonra airties i aramamı söylediler aradım onlarda modemde sorun yok pc ayarlarında de sorun olabilir dediler.Adama hangi ayarlar dedim ben anlamam dedi
bilgisayrıma sağ tıkla özellikler de aygıt yöneticisine gir modemini kontrol et ünlem işareti varsa sürücüyü güncelleştir de
quote:
Orjinalden alıntı: BozkurtH
bilgisayrıma sağ tıkla özellikler de aygıt yöneticisine gir modemini kontrol et ünlem işareti varsa sürücüyü güncelleştir de
Ünlem işareti yok
Sitelerin ip sini yazınca giriyo ama sitenin adını yazınca girmiyoSanırım pc nin ayarlarında bi sorun var
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme