arkadaşlare ben evdekı modemimden psp ile internete bağlanamak istiyorum fakat basaramadım scan ettikden soran benım modemimi %100 ile görüyor fakat security de = not supported diyor bunu nasıl düzelte bilirim ?
Modemin portundan felan kaynaklanıyor olmasın
arkadaslar bna lutfen yardım edın psp3000 sahıbıyım fakat ınterenete baglanamıyorm.scan dedıgımde evdekı ınternetı goruyo yanında wep yazıyo 100 de 100 strength fakat leptoptan baglanırken wpa olarak baglanıyorz ve pcde baktıgımda wpa gozukuyo wpa gırıp sıfremı gırınce wpa(tkıp) da error verıp tımed out dıyo.wpa(aes) de de securıty settıngs ı kontrol edın dıyo fkat oraya hıcbır sekılde gıremıyorm4 hanelı bır sıfre soruyo fakat bn bu sıfreyı bılmıyorm.
belki ama ögle ise nasıl değiştiricem acaba böyle bir sorun yasayan yok mu ?
galiba sorun burda zaten çünkü baska bi wireless i görürken ve orda security de = ewb yazarken benim kinde not supported yazıyor
;) neticeden haberdar edersen sevinirim.
hallettim sorunu gire biliyorum :)
problemin kaynagi neymis
yha lutfen bna da yardm edn
bende oynayamıyorum..online ne yapmam lazım...
account nemae ve passaword istiyor
arkadaslar sorunlari daha acik belirtirseniz aha kolay yardimci oluruz.hata kodu vs..
önemli degil adam girdi ya kaynagı baskası aynı sorunla karsılasır falan neme lazım :D
quote:
Orjinalden alıntı: swat882
bende oynayamıyorum..online ne yapmam lazım...
account nemae ve passaword istiyor
AD HOC DAN MI GİRCEZ YOKSA ALLTAKİNDEN Mİ?
online oyun icin infrastructure modunu secmelisiniz.ayrica o sordugu sifre (ea server icin kayit yaptirmaniz gerek) kayit icin gereken username ve password dur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme