Bildirim
İNTERNETE BİŞEYLER OLUYOR
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
internet kablosunu çekilip 5-6 saniye arayla takılmış gibi derken ADSL ışığı yanıp sönüyo mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı
internet kablosunu çekilip 5-6 saniye arayla takılmış gibi derken ADSL ışığı yanıp sönüyo mu ?
Yok Sanırım sönmüyo gittiğimde bütün ışılklar sabit yanıyor Hızım da çok yawaş nedir bu ttnetteen çektiğimiz ya
-
Merhabalar internetlerde ilgili sıkıntım var bana yardim edecek birileri var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YARDIM -
farklı bir modeminiz var mı ? başka bir modemle deneyin bakalım ondada aynısı olacak mı ?
@Gizemeser
sorununuzu açıkca yazarsanız yardımcı olabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Eylül 2012; 20:06:02 > -
Biri Adsl verdiği var ama oda kilitlenmiş ve sadece Biri Adsl de çalışıyor Sorun modemde değildir bence çünkü modam daha yeni
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X