Şimdi Ara

internete cok agir giriyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadadslar bilgisayarim acilisinda bir problem yok internernetimde var ama tarayici acinca en az 4-5 dakka bekliyorum her sekme actigimda ayni problem ne yapacagimi bilmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarayıcıyımı bekliyorsun yoksa sayfanın yüklenmesini mi? benzer bikaç sorun yaşamıştımbende. hemen hepsinde combofix işe yaradı diyebilirim denemediysen bi dene derim.
  • theozdemir kullanıcısına yanıt
    Sayfanin yuklenmesini bekliyorum ana sayfa oldugu icin google sayfasi hemen aciliyi herhangi bir sayfa acmak istedigimde 4-5 dakka bekliyorum.. bilgisayara yeni format atildi bir sorun olmadigina eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgbzo -- 21 Ekim 2013; 19:51:04 >
  • +1

arkadaşa katılıyorum compofixle taratın
  • kullandıgın tarayıcı hangısı kardeş
  • hgbzo H kullanıcısına yanıt
    Ccleaner ile boş alan temizle kayıt defterlerini düzelt dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATX61

kullandıgın tarayıcı hangısı kardeş

chrome
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

şuan yüklüyorum inş.. düzelir
    chrome şöyle bir proxy ayarı var o aktif oldugunda böyle oluyor ayarlara gel sonra aşağı in biraz proxy ayarlarını değiştir yazısına tıkla acılan menülerde aşağıda yerel ağ ayarları var ona tıkladıktan sonra ayarları otomatik olarak algıla işaretli haldeyse onu kaldır uygula tamam de düzelir
  • quote:

chrome şöyle bir proxy ayarı var o aktif oldugunda böyle oluyor ayarlara gel sonra aşağı in biraz proxy ayarlarını değiştir yazısına tıkla acılan menülerde aşağıda yerel ağ ayarları var ona tıkladıktan sonra ayarları otomatik olarak algıla işaretli haldeyse onu kaldır uygula tamam de düzelir

dedegini daha onceden yaptım degişen bişey olmadı.......... AMA CCLEANER YÜKLEDİM TARATTIRDIM TARAMA SIRASINDA AYNEN ŞU YAZI ÇIKTI Google Chrome, tampon belleğinin silinebilmesi için kapatılmalıdır. Yoksa bu işlem atlanılacaktır. YAZISI ÇIKTI NE YAPMALIYIM
  • quote:

dedegini daha onceden yaptım degişen bişey olmadı.......... AMA CCLEANER YÜKLEDİM TARATTIRDIM TARAMA SIRASINDA AYNEN ŞU YAZI ÇIKTI Google Chrome, tampon belleğinin silinebilmesi için kapatılmalıdır. Yoksa bu işlem atlanılacaktır. YAZISI ÇIKTI NE YAPMALIYIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgbzo

quote:

pek bılemıyecem kardeş ama tek aklıma gelne care oydur ıstersen chromeyı bır warsayılan ayarına donder

• quote:

Orijinalden alıntı: hgbzo

quote:

Kapatsın öyle seçenek varsa.Dns önbelleğini de temizle sonra ccleaner den.

kardeş combofix i denemediysen bi dene derim ben. kapat bütün programları çalıştır combofix i. bir süre sonra (5-10 dk sonra) bir not defterinde rapor çıkar o zaman kadr kullanma pc yi kendi haline bırak. umarım işe yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.