Şimdi Ara

İnternete Giremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yurdumun internetine bağlanıyorum. 2 gündür kullanıcı girişi yoktu ve ben zenmate ile bağlanıyordum. Ancak sonradan kullanıcı girişi sistemi yüklendi. Zenmate kaldırdım google chrome dan. Ve şu anda internete bağlanamıyorum. HTTPS sitelerine bağlanamıyorum. Chrome'a arama yaptığımda google.hu ya bağlanıyor. Ve ona da girmiyor. Youtube, facebook, yahoo, google gibi sitelere giremiyorum ama diğerlerine girebiliyorum. IP yenileme, DNS yenileme herşey yaptım olmadı. Ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanberk -- 21 Nisan 2016; 12:19:07 >

• ayhanberk A kullanıcısına yanıt
    Complete Internet Repair adlı ücretsiz program ile duzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programı yükledim denedim ama malesef düzelmedi...
    boyle durumlarda ben modemi resetliyorum en iyi cozum dur

• Yurdun internetini kullandığım için reset malesef çok zor. :(
    anladim yurt kullanici ve sifre sistemini aktiflestirmis universitelerde boyle yapiyor gidip kullanici ve sifreyi kendin isteyeceksn arkadasimin basinada gelmisti

• Yurt bugün kullanıcı ve şifre sistemini kaldırdı. Modemin kendi şifresi var. Şifreyi alıp bağlandım, ancak hala https olan sitelere giremiyorum. Dediğim gibi google'a girmek istediğimde google.hu ya bağlanıyor otomatik olarak. Anladığım kadarıyla ip yada proxy başka ülkede. Ve düzeltemiyorum.
    opendns yi denedinmi

• başlar > çalıştır > cmd yaz enter'a bas > gelen pencereye ipconfig /flushdns yaz enter'a bas
    alintidir

• Hepsini denemiştim. Ancak az nce aklıma birşey geldi. Bir faydasının olacağını düşünmedim ama denedim. Google Chrome'u sildim ve yeniden yükledim. Şu an chrome düzeldi. Ancak explorerdan hala söz konusu sitelere giremiyorum. Çok garip ve gıcık birşey. Chrome kullandığım için sorun çözüldü diyebilirim.
    ok iyi forumlar

• Ok teşekkür ederim. Size de.
  • Merhabalar. Aynı sorun biraz önce bendede meydana geldi. Ancak farklı bir yöntem ile sorunu çözdüm.
    Zenmate denilen eklenti bilgisayarımızın proxy ayarlarını değiştiriyormuş. Bunu farkettim. PC win 10 olduğu için win10 anlatıcam.
    Ayarlar / Ağ ve internet / PROXY / ağı elle seç / Ara sunucuya elle bağlan aktiftir. O tiki kaldırın ve sorunun kökten çözüldüğünü görün.
    İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.