Şimdi Ara

İnternete girince bilgisayar kitleniyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus am6000ug usb li adsl modemim var ve 4 aydır hiç sorunsuz kullanııyorum. 4 aydır sürekli açık birkaç elektirik gitmesi haricinde. Son 1-2 haftadır modem bilgisayara bağlı iken birşey olmuyor ancak internete girince o an çalışan programlar haricindekiler, kitleniyor. Bilgisayarım a giremiyorum. Dosyalarda gezilmiyor. Hata veriyor, yani kısacası bilgisayar kitleniyor ve kapama komutunu Ctrl Alt Delete yi algılamıyor ve en son olarak reset tuşuna basarak kapatıyorum. Bilgisayarı hiç normal kapatmadım son 1 haftadır. microsoft spy ware kullanıyorum ve ad aware, antivirüs ile tarattırdım hem norton 2005 hem kaspersky bi virüs ve spyware yok. Ayrıca arkadaşımın pc sinde de aynı kitlenme sorununu verdi. Benim celeron pc arkadaşımınki amd. Sizce sorun nerede? Şu adsl hızları değişecek falan diyorlar, acaba buradaki hızlardaki değişimler mi etkileyip kitliyor. Aklıma başka bi sorun gelmiyor. Çünkü usb modem kullananlar bilirler, internete bağlanmasanda modem ile bağlantı devam ediyor ve internete bağlanmadığımda bilgisayar kitlenmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

• Sanırım artık bilgisayarın formatlanarak temiz bir işletim sistemi kurulması zamanı gelmiş.
  • tuti hemen format atmaya gerek yok, once bir sorunu bulmaya calisalim, sonra bakariz...
    Soruyu soran arkadaşa : o son 1-2 hafta içinde kurduğun yazılımları, internetten veya paylaşım programlarından indirdiğin dosyaları gözden geçirmeni öneririm ilk başta, özellikle film dosyalarını. Şüphelendiğin veya çalışmayan bi dosya varsa sil hemen. O 1-2 hafta içinde fake dosya aldıysan (film dosyalarında olur genelde) o yüzden olabilir sorun, benim başıma da gelmişti oyle bir olay.

Ikinci aklima gelen şey: bi spy yazılımı bant genişliğini harcıyor ve surekli meşgul ediyor olabilir hattı diyeceğim ama herhangi birşey bulmadığını belirtmişsin, belki guncellemeden yapmışssındır taramayı, oyle ise birde guncelleyip taramayı dene. Ayrıca microsoft spyware i hic tavsiye etmem, hatta belki onun yuzunden bile olabilir. Ad-aware de eski ajanlari buluyor sadece, yenileri goremiyor. Spybot u dene bide istersen, ucretsiz ve guncel ajanlari goruyor o. Cevabini bekliyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_2498593/tm.htm

• abi çok yazıldı çok çizildi.bendede oıldu aynısı.ramlerden birini çıkarttım sorun kalmadı.haberin olsun.format atsanda aynısı olacak çünkü bendede oıldu.eğer iki üç tane ram varsa çıkart ve dene.bi tane varsa slotunu değiştir dene.bende mynet oyunda kitlenmiyordu fakat diğer sitelerde kitleniyordu.oyun filan oynarken sorun olmuyordu.ve donarken hafif hafif yatay çizgiler beliriyordu bazen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.