Şimdi Ara

İnternete Girmiyor Arkadaşlar Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaw bu internete bağlanmıyor ağda bi sorun yok ethernet kartının ışığı yanıyor internet bağlantısı var ama bi türlü ne internete giriyor ne msn ye

sağda başlat çubuğu simgesindeki iki bilgisayar işaretinde anca biri yanıyor diğeri yanmıyor

lütfen yardım edin lütfenn

msn e girince bi hata veriyor
    80072ee7 hatası

sistem dosyası
    dns
    anahtar bağlantı noktalarında sorun var diyor onar diyorum olmuyor :((

lütfen yardım edin arkadaşlar yaw

• Hata Kodu 80072ee7 : Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:

1. Başlat --> baglan --> tüm baglantıları gösteri seçin.
    2. Acılan pencerede internet iletişim kuralları (TCP-IP) e tıklayın ve özellikleri seçin.
    3. Eger orada dns numarası varsa "otomatık sec" e tıklayın ve tekrar messengerı açmayı deneyin.
  • ben böyle durumlarda modemi açıp kapatıyorum kendine geliyor :) modem ayarlarını bi kontrol et ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yo yo yo - yo yo yo

Hata Kodu 80072ee7 : Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

2. Acılan pencerede internet iletişim kuralları (TCP-IP) e tıklayın ve özellikleri seçin.
    3. Eger orada dns numarası varsa "otomatık sec" e tıklayın ve tekrar messengerı açmayı deneyin.
    quote:

Orjinalden alıntı: yo yo yo - yo yo yo

Hata Kodu 80072ee7 : Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

hocam sadece msn değil internete de girmiyor ve ben bunu denedim olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanpolat

quote:

Orjinalden alıntı: yo yo yo - yo yo yo

hocam sadece msn değil internete de girmiyor ve ben bunu denedim olmadı

Alıntıları Göster
    telefon kablolarını felan kontrol et bağlantının oldugundan emin ol yani koblolar zarar görmüş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagles_19

telefon kablolarını felan kontrol et bağlantının oldugundan emin ol yani koblolar zarar görmüş olabilir.

Alıntıları Göster
    mahallede tüm arkadaşların interneti var ama ben interneti internet cafeden çekiyorum ve mahalledeki tüm internet cafelerde internet yok nasıl düzeltebiliriz bunu
  • quote:

mahallede tüm arkadaşların interneti var ama ben interneti internet cafeden çekiyorum ve mahalledeki tüm internet cafelerde internet yok nasıl düzeltebiliriz bunu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erkanpolat

4440375 arayarak

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

4440375 arayarak

Alıntıları Göster
    Modem ayarlarına bakmanı tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: q0kmeN

Modem ayarlarına bakmanı tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    Modem ayarlarına kuladına şifre doğru olduğundan emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan19881 -- 12 Temmuz 2008; 14:54:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan19881

Modem ayarlarına kuladına şifre doğru olduğundan emin ol

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bütün mahallede internet var bir tek bizde yok diğer cafelerde de varmış onlara da baktım

modem ayarlarına nerden girecem ??

4440375 aradık da bişey olmadı onlar da burdaki şubeye yönlerdirdiler o da zor gelir
  • quote:

arkadaşlar bütün mahallede internet var bir tek bizde yok diğer cafelerde de varmış onlara da baktım

modem ayarlarına nerden girecem ??

4440375 aradık da bişey olmadı onlar da burdaki şubeye yönlerdirdiler o da zor gelir

Alıntıları Göster
    Arkadaşım aynı sorunu 2 gün önce bende yaşadım. Ethernet te sorun yok. Link ışıkları yanıyor her şey tamam fakat internete bağlanmıyor. Ayrıca modemede bağlanmıyor. Tüm yolları denedim olmadı. Kp, avast ve avg ile taradım hiç bir şey bulamadı. Sonuçta format attım ve şu anda giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: simple

Arkadaşım aynı sorunu 2 gün önce bende yaşadım. Ethernet te sorun yok. Link ışıkları yanıyor her şey tamam fakat internete bağlanmıyor. Ayrıca modemede bağlanmıyor. Tüm yolları denedim olmadı. Kp, avast ve avg ile taradım hiç bir şey bulamadı. Sonuçta format attım ve şu anda giriyor.

Alıntıları Göster
    bende bütün ışıklar yanıyor ama data ışığı yanmıyor arada bi yanıp sönüyor ama internete bağlanmıyor
  • quote:

bende bütün ışıklar yanıyor ama data ışığı yanmıyor arada bi yanıp sönüyor ama internete bağlanmıyor

Alıntıları Göster
    Explorer sağ tıkla özellikler bağlantılar yer ağ ayarları orada sadece ayarları otomatik olarak algıla kısmı kalsın ve sonra tekrar dene bakalım ne olacak hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Explorer sağ tıkla özellikler bağlantılar yer ağ ayarları orada sadece ayarları otomatik olarak algıla kısmı kalsın ve sonra tekrar dene bakalım ne olacak hocam

Alıntıları Göster
    deniyorum hocam tamam
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Dostum aynı sorun. Telekomu aradım ordaki eleman ethernet kartınızda sorun var dedi. Fakat ethernette sorun yoktu. Herşeyi denedim. ip ve dnsleri manuel girdim otomatik aldım Explorerdanda bütün ayarları denedim hiç bir şekilde düzelmedi. İşin garip tarafı evde 2 pc var biri sorunsuz bağlanırken diğeri girmiyordu. Sonunda format atmak zorunda kaldım ve düzeldi. benim tahminim virüsten kaynaklanıyor bu sorun.

• quote:

quote:

Dostum aynı sorun. Telekomu aradım ordaki eleman ethernet kartınızda sorun var dedi. Fakat ethernette sorun yoktu. Herşeyi denedim. ip ve dnsleri manuel girdim otomatik aldım Explorerdanda bütün ayarları denedim hiç bir şekilde düzelmedi. İşin garip tarafı evde 2 pc var biri sorunsuz bağlanırken diğeri girmiyordu. Sonunda format atmak zorunda kaldım ve düzeldi. benim tahminim virüsten kaynaklanıyor bu sorun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: simple

quote:

abi aynı sorun da cidden:))

ana masada ve diğer 15 masada da internet yok ben kendi bilgisayarıma format attığımda diğer bilgisayarlar nolcak??

ya uff lütfen yardım edin yok mu bilen kimse??

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: simple

quote:

abi aynı sorun da cidden:))

ana masada ve diğer 15 masada da internet yok ben kendi bilgisayarıma format attığımda diğer bilgisayarlar nolcak??

ya uff lütfen yardım edin yok mu bilen kimse??

Alıntıları Göster
    etherneti tekrar kurmayı deneyin belki sorunu çözebilir arada bendede oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

etherneti tekrar kurmayı deneyin belki sorunu çözebilir arada bendede oluyor

Alıntıları Göster
    kurduk yine olmadı
  • quote:

kurduk yine olmadı

Alıntıları Göster
    quote:

kurduk yine olmadı

Olmaz dostum bak 2 gün önce aynı sorunu yaşadım 2 gün uğraştım olmadı yapamadım. girmediğim forum bakmadığım konu kalmadı. Bana kalırsa buna virüs neden oluyor yani sorunu bulamadığım ve format atınca düzeldiği için böyle düşünüyorum. Ağındaki diğer bilgisayarlar senin bilgisayarın üzerinden mi bağlanıyorlar. Eğer öyle ise muhtemelen senin sorunun düzelince onlarda gireceklerdir.

• quote:

quote:

kurduk yine olmadı

Olmaz dostum bak 2 gün önce aynı sorunu yaşadım 2 gün uğraştım olmadı yapamadım. girmediğim forum bakmadığım konu kalmadı. Bana kalırsa buna virüs neden oluyor yani sorunu bulamadığım ve format atınca düzeldiği için böyle düşünüyorum. Ağındaki diğer bilgisayarlar senin bilgisayarın üzerinden mi bağlanıyorlar. Eğer öyle ise muhtemelen senin sorunun düzelince onlarda gireceklerdir.

Alıntıları Göster
    Nod32 antivirüs programını bir deneyim derim beni çok kez bu gibi durumlardan kurtardı. Olmazsa Çare Format...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.