msn ve oyunlar(online) calısıyor. ama ie yok. sayfalara giremiyorum. şükür donanımhaber e girdim. google la bile giremiyorum
ie yi güncellemeni tavsiye ederim.win updatei bir dene olmassa ie yi yeniden kur.oda olmadı FireFox diye bir program var onu kullan ben kullanıyorum gayet memnunum.www.mozilla.com adresinden indirebilirsin
firefox u denedim girmiyor. bu aradawww.ogame.com.tr ye girmeye calışıyorum.
nette olur bazen resme bak..
quote:
Orjinalden alıntı: arescom
nette olur bazen resme bak..
Espirimiydi . Sorun olmazsa çözümde olmaz. Donanim Haber ne işe yarar o zaman dimi YAW
Eeeee sorunun cözüldümü yani...
yok çözülmedi. dahada karıştı ortalık. çözsek mi çözmesek mi sorunu basladı.
Espirimiydi . Sorun olmazsa çözümde olmaz. Donanim Haber ne işe yarar o zaman dimi YAW
ya ne esprisi arkadaşım bayağı çözüm bende de arasıra oluyor..işimi bu şekilde görebiliyorum.. ama sorunun kaynağı daha da farklı olabilir, nette sorun olabilir, ie de sorun olabilir , vs....
dns numaralarındandır dostum..
quote:
Orjinalden alıntı: kenco37
dns numaralarındandır dostum..
sorun bekleyince geçti ama dns numaralarından dediğin ne ki? telekomun 2 dns numarası onlarda sabit yazmama bile gerek yok. yani anlamadım
yaw ben sana biraz sabret nette bazen olur da geçerde demiştim ama sen espri mi yapıyorsun demiştin buyur o zaman.. neyse sorunun kalmadığına sevindim..kolay gelsin bakalımm
Arkadaşım düşündüm düşündüm ama aklıma tek gelen sistem geri yükleme donatilar->sistem araçları-> sistem geri yükleme(system restore) . türkçesi dogrudur umarım. burdan dogru calistigi herhangi bir güne geri döndür bilgisayarı.
quote:
Orjinalden alıntı: arescom
yaw ben sana biraz sabret nette bazen olur da geçerde demiştim ama sen espri mi yapıyorsun demiştin buyur o zaman.. neyse sorunun kalmadığına sevindim..kolay gelsin bakalımm
sağol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme