Bağlantı şu anda devre dışı bırakılamıyor.Bu bağlantı,Tak ve Çalıştır'ı desteklemeyen bir veya daha fazla iletişim kuralı kulanıyor olabilir yada bağlantı başka bir kullanıcı veya sistem hesabı tarafından başlatılmıŞ olabilir diyor.İnterneti tek kısı kulanıyorum neden kapatamıyorum bilen biri varsa yardım etsin lütfen
hmmm
Selamlar ilk önce..
ağ bağlantılarıma sağ klik yapıp özelliklere giriyosun.Ondan sonra orada internet iletişim kuralları (TCP/IP)
yazar onu çift tıklıyosun.sonra karşına otomatik ip ve aşağıdaki ip adresini kullan diye bir şey çıkıyor..
alttaki aşağıdaki ip adresini kullana tıklıyosun.
sonra oraya sallama numara yazıyorsun ve internetin kesiliyor.Tekrar dülzemesi için ise otomatik ip adresini kullan diyorsun ve internetin geri geliyor.
Bilgisayarım=> Özellikler=>Donanım=>Aygıt yöneticisi=>Ağ bağdaştırıcıları=> Burda bulunan ethernet kartını devre dışı bırakırsanda çözum bulunur.Fakat sen pc ni bi vırus taramasından geçir istersen.Yada pc ni yeniden başlatıp neti sonlandırmayı dene kolay geslin
Bunlar işe yaramaz ise sistem dosyalarınızı resetleyin. Yani onarın..
kolay gelsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme