Şimdi Ara

Interneti kökten görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim. Benim iki sorunum var birincisi"A disk read error occurred" hatası . Bilgisayar açıldığında böyle hata veriyor 5-10 kere rest attığımda bu hatayı geçip masaüstüne ulaşabiliyorum. Geçen yağmur yağıyordu. Şimşek felan çakar iken tam bilgisayarı kapatayım sonra fişten çekeyim derken pat diye elektrikler gitti şansa bakar mısınız ? Neyse sonra pc yi açtığım da bu hata çıktı. Bunun icin netten araştırma yaptım.Denediklerim olmadı.
    1-biosa girip none yapılması gereken bir şey varmış zaten none idi bende.
    2-biosu güncelledim.
    3-bios pilini takıp çıkardım.
    4-hdd de sorun olabilir dediler. Hdd yi çıkardım taktım.
    5-disket sürücüsü vardı belki o engelliyordur diye kökten söktüm attım onu
    6-belki ramlerde sorun vardır diye tek tek onlari denedim. Ramlerim 2x2 gb.
    7-biosda 1-2-3 boot ayarlarinda hdd yi bire ikiye aldim onuda yemedi.
    8-Birisi klavye girişini felan çıkardım bi daha bu hatayi vermedi yazmış bütün socketleri bosalttim sadece elektrik kablosu ve ekran socketi takılı çalıştırdim gene ayni.
    9-cd rom dan olabilir diye onu da cikardim taktim.
    10-format attim (cd ile atmaya calistigimda files okurken hata veriyor. Altta gördüğünüz fotoğrafdaki gibi. bende yerel disk d üzerinden cd siz format attım gene olmadi)

Birde ikinci sorunum interneti kökten görmüyor. Elektrik kesilirkenki modemin adsl ışığı yanmıyor neyse yedek modemi taktım onu da görmüyor niyeyse. Port ışığı yanmıyor. Kasaya baglanan port girişinde de eskiden kabloyu taktigimda ışığı yanardi o da yanmiyor. Benim anakartta direk internet girişi var eski pclerdeki gibi internet karti alsam taksam nasıl olur, ekran kartınin altinda bos yer var internet karti uyarsa hangisi uyar yardimci olun lütfen...

Sistem özellikleri :
    Ana kart : Ga-h55m-ud2h
    Islemci : i3
    Ekran kartı : GeForce 9500 gt
    Kurulu sistem : windows7 ultimate 64 bit(aktif edilmedi 1 aylık key süresinde duruyor.)

Aklıma gelen sistem özellikleri bunlar başka istenecek bir şey olursa yazayim. Yardimlariniza cok ihtiyacim var lütfen
     Interneti kökten görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3qu3st14 -- 12 Ağustos 2014; 17:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edebilecek yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.