Şimdi Ara

interneti mahveden virüs acil yardım lütfeeeeen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım zaten son demlerinde iken (bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_98314989/f_//tm.htm#98695456http://forum.donanimhaber.com/m_99099276/f_//tm.htm#99134260 ) yeni bir sorun daha çıkageldi. busefer bilgisayar tamamen yavaşladı yani durum garanti virüs, ancak çok saçma bir durum daha meydana geldi bilgisayardan internet bağlantısı (download durumu) birkaç saniyede kesiliyor örn.youtubeden bir video iziyorum ve 5-10 saniyede bir video takılıyor ve geri asla başlamıyor başlatmak için bir miktar ileri almam gerekiyor. aynı durum indirmelerde de geçerli birşey indiyorum ve 5-10 saniyeye bir "indirme başarısız ağ kesintisi" hatası veriyor devam et diyince bir 5-10 saniye sonra gene aynını yapıyor (ama ilginç şekilde normal internete bağlanabiliyor). aklıma gelen herşeyi denedim eset nod32 7 den tüm diskleri tarattım 31 saat sonunda hiçbir sonuç alınamadı, combofix denedim gene olmadı düzeltmek için win8 e geçirip formatlamaya çalışıyorum gene olmuyor (aktivasyonda internet kesildiği için kabul etmıyor) lütfen dosyalarımdan vazgeçmek istemiyorum ekstra harddisk alabilme durumumda yok (zaten 2250 gb doldurdum dahada almaz ailem (evet biraz çöpçüyüm))bana aktivasyon tarzı bağlantı gerektirmeyen ve dosyalarımı yok etmeyen bir çözüm önerirmisiniz?
    şimdiden teşekkürler...

• sendeki sorunun virüsten olma durumu biraz düşük aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum maalesef son 1 haftadır telekomun kaşınan yanları var sanırım zırt bırt değişiklik yaptıklarından bazen bir çok sitenin erişimi neredeyse ofsayt oluyor hatta donanım haber sitesine bile giremiyorum. ama bir kaç saat sonra normale dönse bile en fazla 1 saat sonra yine aynı nara. farklı cihazlar ile bağlanmayı denedim onlarda da aynı hataları aldım. aktivasyon dosyalarını rar ile sıkıştırıp parola koyarsan hiç bir antivirüs ellemez zaten.
  • çok teşekkür ederim ancak telefondan veya başka bir bilgisayardan bu ağa bağlanınca sorun çıkmıyor. neyseki birkaç saat önce sorunu çözdüm. sebebi yac mış eğer kullanıyorsan silmeni şiddetle tavsiye ederim. yinede ilgin için teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.