Şimdi Ara

İnternetim 70 Mbps ancak oyunlarda vs. sorun yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, İnternet değerlerim bu şekilde. (Ping 6ms - Download 72.08 mbps - Upload 4.70 mbps.) Sorunum şu sağlam FPS oyuncusuyum daha doğrusu Valorant. Bazı maçlarda pingim durmadan değişiyor. ( 2 Saniyede bir 50 - 20 - 30 - 120 - 250 ping vs oluyor) farklı tarihte veya farklı maçta ping değerim sabit 9-10 gösteriyor ama gecikmeler yaşıyorum örneğin silah menüsünden silah alıyorum hafif geç geliyor , round esnasında hafif ışınlanmlar yaşıyorum vs. Hani internete de az para vermiyoruz anladığım kadarıyla internet değerimde iyi. Hani bazen bu sorunla hiç karşılaşmıyorum ama son 1 haftadır böyle. Şöyle bir sıkıntım daha da var; örneğin bilgisayarda oyun oynuyorsam diğer cihazlardan telefondan genellikle internet bağlı gözüküyor ancak herhangi bir şey yapmaya çalıştığında çok yavaş açıyor veya hiç açmıyor. Sebebi nedir acaba hani çok tanıdığım da var superonline aynı hız da kullanan ama rahatça 2-3 cihazdan internetlerini kullanabiliyorlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten uzun zamandır sıkıntı yaşıyorum. Turkcelli'de defalarca aradım klasik modem şeylerini uygulatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneFPS -- 2 Mart 2022; 13:6:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 7 de internet kesilme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.