Arkadaşlar Şu aralar (yaklaşık 1 aydır belki düzelir diye bekledim ama nafilef]) İnternet aşırı ama aşırı yavaş!!! İstatistikler ise şöyle: #Google.com = 3.4 sn. #iGoogle = 7.5 sn. #DH anasayfa = 9.2 sn. #DH foRuM = 6.9 sn. #DH Forumda bir konu = 10.3 sn. #Speed test.net = Yaklaşık 20 dk.dır açılamadı hala açılmaya çalışıyor
Arkadaşlar nolur yardım edin!!! Hıza bakıyım diye speed teste girmeye çalışıyorum yaklaşık 20 dk. dır açmaya çalışıyorum hala yükleniyor Bir ara ''hizinigör'' den bakiyim dedim 0.1 - 0.2 lerde geziodu
Lütfen çözüm bul bana DH!!
Lütfen lütfen yardım edin !! Bu arada yazmayı unutmuşum Tarayıcı Google Chrome.
Son bir iki şeyde yazıp konuyu Güncelliyorum. PC: Sony Vaio VGN - FW31J Tarayıcı:Google Chrome Son sürüm. NET Aboneliği: TTNET 8 mBit. e kadaRR 4 gb kota.
İstatistikler ise şöyle: #Google.com = 3.4 sn. #iGoogle = 7.5 sn. #DH anasayfa = 9.2 sn. #DH foRuM = 6.9 sn. #DH Forumda bir konu = 10.3 sn. #Speed test.net = Yaklaşık 20 dk.dır açılamadı hala açılmaya çalışıyor
Arkadaşlar nolur yardım edin!!! Hıza bakıyım diye speed teste girmeye çalışıyorum yaklaşık 20 dk. dır açmaya çalışıyorum hala yükleniyor Bir ara ''hizinigör'' den bakiyim dedim 0.1 - 0.2 lerde geziodu
Lütfen çözüm bul bana DH!!
git ps3 oyna
NET yok diyoruuum
NOT: Single Player oynamayı sevmem. Genelde Hep OnLiNe takılıyorum ama net aşırıyavaş olduğundan KİLLLZONE da adamlar sanki IŞINLANIYO
sabahtan beri sürünüyorum. şu mesajı yazmak için 40sn bekledim..
Abi ne bu yaa AYnen aynen işte kaç gündür 0.1 - 0.2 mBit. lerdeyim
YARDIM LÜTFEEEN
Ben 1 Haftadır Çıldırıyorum Modemin Işıkları Yanıyor Nete Bağlanamıyorum Üstelik Bide Ethernet Işığı Hiç Durmuyor Sanki Bişey İndiriyormuşum Gibi Hızını Hiç Kesmeden Çoşuyor Modeme 2-3 Yumruk Attım Kablolarla Oynadım En Sonunda Pc ye 50 kere Modeme 100 kere Nerdeyse Reset Attım AMa Nafile Sonra Dedim Ben Böyle İşin ... Babama Dedim Baba Yarın Gidiyoruz Telefonu Ve İnterneti Kestiriyoruz Dedim Bu Şere*sizlere Para Kazandıracağıma Gider Daha Hayırlı Bi İş Yaparım Dedim Ne B*k Yersen Ye Dedi Ay Sonunu Beklicem Ama Yemin Ettim Bidaha TTnet le Alakalı Hİç Bİşey Almıcam Elime İnterneti Kestiriyim Modemi Duvardan Duvara Vuracam[TTnetin Modemi]
Hakkaten çok şerefsiz bunlar yaa !!!
call of duty modern warfare 2 oyna.
benimde 2 haftadır Sorunum var duyduguma göre yagıştan dolayı kablolarda sorun varmış ttnetin altyapısından kaynaklanan birşeymiş belirli bölgelerde veya şuda olabilir eger internet kablonun yanından elektirik kablosu,televizyon kablosu vs. gibi şeyler geçiyorsa çakışabilir ve interneti engelliyebilir.
1 haftadır internetim felç durumda. Normalde rapidshare premium üyesi olarak 300kbs. ile dosya indirebiliyordum 2 senedir aralıksız. Son 1 haftardı 90kbs i geçebilmiş değilim. Msn bile açılmıyor, google ı açmak 15-20sn sürüyor. Tahmin edersiniz ki google 15-20 sn sürüyorsa diğer siteler 3-5dk sürüyor bazen. TTNET ile ne zaman böyle problemler yaşansa ilk 1-2 hafta uğraştırıp sonra "aaa pardon zırtımız pırtımız arızalıymış" diyorlar. Bıktım artık Türkiyede internet kullanıcısı olmaktan ...
Donanim haber'dede aşırı yavaş. Arada hiç bir şey yapmıyo hiç bi yere girmiyo firefox bende kapatıp ccleaner'ı çalıştırıp tekrardan firefoz'u açtığımda giriyo. Bu nası iş anlamadım?
Bendede çok yavaş
bizdede gecen ay kotayı asmısız.internet yavasdı.neyse ay basını fatura kesim tarihini beklicez dedik.ama hala yok 512mb bile degil.lanet olası TTNET. TTNET
bazıları internet yavaşlığıyla, web sitesinin açılmamasıyla karıştırıyor.
web sitesinin bulunduğu sunucu(dedicated server) loss sorunları yaşamış olabilir.yada reset yemiş olabilir.ve açılmaz doğal olarak.veya dedicated serveri işlemci zorlanıyordur web sitesi yavaş açılır.bu sorun ağ bağlantınızla alakalı değildir.direkt dedicated sunucuyla alakalıdır.
Konu çok eski ancak belki başka kişilerin işine yarar düşüncesiyle;
İnternet hızına etkisi olan faktörler; Kullanılan internet modeminin özelliği: Kullandığınız modemin donanımsal olarak yetileri kullanmak istediğiniz internet hızını destekleyemiyor olabilir. Bunu öğrenebilmek için modeminizin speclerinde belirtilen sayısal özellikleri istediğiniz hızları destekler nitelikte olmalıdır. Santrale olan mesafe: Sizin mesafe ile alakalı yapabilecek pek bir şeyiniz yok. İnternet sağlayıcınıza danışarak size en uygun hız-kota paketlerinden birini seçin ve boşuna fazladan para ödemeyin. Çünkü size gelen kablo hattı eğer yüksek hızı desteklemiyorsa siz ne kadar da 4 mbps, 8 mbps,... ücreti ödesenizde bu hızda hizmet alamazsınız. Kablolu veya kablosuz bağlantı: Kablolu bağlantı kablosuz bağlantıya göre fiziksel olarak daha yüksek hızları ve stabiliteyi destekler.İnternet ağınızda kablolu bağlantı tercih etmeniz kablosuza göre daha hızlı internete girmenizi sağlayabilir.Kablolu bağlantılarda kablo uzunluğunun çok uzun olmamasına dikkat edin.Kablo katagorisine göre değişen mesafenin 50 metreyi geçmemesi tavsiye edilir.Ancak uzun mesafe kablo kullanılacaksa kablo yalıtımının ve çapının daha fazla olduğu Cat6 veya Cat7 kablolar tercih edilmelidir. Kullanılan DNS sunucu: Kullandığınız DNS sunucu hızı internet hızınızı etkileyen önemli etkenlerden biridir. DNS sunucular en kısa ifadeyle internetin telefon rehberidir. Siz internet tarayıcınızawww.gebzebilgisayarservisi.com yazdığınızda kullandığınız DNS sunucudan bu adresin ip numarası alınır ve siz aslında ip numarası ile o siteye ulaşmış olursunuz. Bu istek ve cevap ne kadar kısa sürede sonuçlanırsa siz o kadar hızlı bir şekilde o siteye ulaşırsınız. Uygulamaların etkisi: Siz internette dolaşırken bilgisayarınızda arka planda çalışan bir çok program vardır. Bu programların kendilerini güncellemesi gerekebilir.Bunun için belirli bir internet bandına ihtiyaç duyarlar ve dolayısı ile kullandığınız internet bandından bir miktar çalabilirler. Antivirüs&Firewall gibi güvenlik uygulamalarının etkisi: Bu tip programlar bilgisayardaki gelen ve giden tüm istekleri önce analiz eder ve sonra prensiblerine göre uygun ise izin verirler. Bu analiz işleminde harcanan zaman bazen isteğin durumuna ve kullanılan güvenlik uygulamasının algoritma yapısına göre çok fazla olabilir. Bir isteğin onaylanması için harcanan zamanda sizin isteğiniz tepkisiz kalacaktır. Bu durumdan kurtulmak isterseniz güvenlik seviyesinden feragat edip güvenlik uygulamalarını devre dışı bırakabilirsiniz yada algoritma karmaşıklığı çok daha optimize edilmiş bir güvenlik yazılımını tercih edebilirsiniz. bilgiservisi.com sitesinden alıntıdır. http://www.bilgiservisi.com/component/content/article/1-latest-news/201-gebze-internet-hizi.html
Hay allah belasını versin bu ttnetin bu ne böyle bi gider bi yavaşlar lan yapamıyosanız bırakın bari bu nedir böyle ya
Dünden beri bir yavaşlık varmı sizde beyler ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme