Bildirim
internetim hızım düştü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hızını 8 mbit'e sabitlemişler. Sorun oradan kaynaklanıyor olabilir. 16 mbit tarifesindeysen, arayıp hızını arttırmalarını iste. -
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
Hızını 8 mbit'e sabitlemişler. Sorun oradan kaynaklanıyor olabilir. 16 mbit tarifesindeysen, arayıp hızını arttırmalarını iste.
hocam aradım simdi 16 mit kullanıyorsunuz diyolar ş,md,i cık işin içinden -
hızınız 8 mbit e sabitlenmiş gibi. -
Düşük hız yüksek ping sorunu bende de var iki gündür.Ay başı geldi yeni kota rahatlarım derken daha da beter oldu.Screenshoot atmayı bilmiyorum ama speedtest'ten yaptığım veriler şu şekilde:
ping:226
download speed:8.76 Mbps
upload speed:0.50 Mbps
İnternet de ttnet 24 Mb'e kadar diye bizi kandırıyorlar işte.Vdsl olayını falan bilmiyorum ona bi şey diyemem ama fiber altyapısı yok oturduğum yerde. -
VDSL bağlantım hızım her zaman 24 Mbps 1 ms ping... şimdi hız 11 Mbps 74 ms ping ANKARA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 2 Ocak 2016; 22:13:41 > -
bu sorun bende var lan belki 2 haftdır ttnet ardığım 100dk geçdi anlamıyorlar arkadaş artık tak etti elit ekip gönderin verim dedim parasını bakcaklar artık onlarda çözemesse... -
17 aralık'tan beri Türk internetini çökertmek için ağır siber saldırılar düzenleniyormuş. Bu durumdanda en çok Ankara ve İstanbul etkileniyormuş. O yüzden bu tip şikayetler normal. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aslıo
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
Hızını 8 mbit'e sabitlemişler. Sorun oradan kaynaklanıyor olabilir. 16 mbit tarifesindeysen, arayıp hızını arttırmalarını iste.
hocam aradım simdi 16 mit kullanıyorsunuz diyolar ş,md,i cık işin içinden
ilk mesajındaki resimde modeminin hızının 8 mbite sabitlendiği görülüyor. Hala aynı değerler varsa Twitter'dan @TTnetDestek'e yaz. Hemen ilgilenirler. -
hocam sizin hiç olmazsa internet hızını 8 mbps sabitlemişler benim 4 mbps sabitletdiler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X