Şimdi Ara

internetim kapatildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce 3 adet faturamin 2sini yatirdim dün gece saat 02.00 da internetimi kapattılar neden faturalari biriktirdiniz diyeceksiniz herhangi bir fatura gelmiyor mail gelmiyor o kadar işin arasında hatırlayabilmem mümkün değil.

Ilgili bölümde yetkili bir arkadaş varsa yardım edebilirse minnettar kalırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatura hem mailime geliyor hemde cep telefonuma sen bence e faturaya girip ayarlarını yapmamışsın kapatmaları normal yani..
  • Faturalarimin 2sini 2 hafta kadar önce yatirdim. Ayrıca hiç bir müşteri temsilcisi baba o şekilde bir ayarin olduğunu söylemediler
  • is vardi unuttum bahanelerini bırak hocam bir hizmet kullaniyorsan parasinida dogal olarak alacaklar internetten fatura bilgilerine hatta tum ttnet abonelik bilgilerine ulasabilir tarife degisikligi bile yapabilirsin sen biraz tembellik etmissin eger 2 faturani yatirdiysan musteri hizmetlerini arayip hattini actirabilirsin 1 aylik gecikmede sorun olacagini zannetmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyclone_ugur

2 hafta önce 3 adet faturamin 2sini yatirdim dün gece saat 02.00 da internetimi kapattılar neden faturalari biriktirdiniz diyeceksiniz herhangi bir fatura gelmiyor mail gelmiyor o kadar işin arasında hatırlayabilmem mümkün değil.

Ilgili bölümde yetkili bir arkadaş varsa yardım edebilirse minnettar kalırım

hat kapama açma ücretide ödersiniz bu durumda.ödediğiniz gecikme faizida cabası.en iyisi bundan sonra zarar etmemeniz için otomatik ödeme yapmanız faturalar çoğaldı bazen araya kaynayabiliyor en iyisi bu bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.