Bildirim
internetim oldugu halde altyapim yok gözüküyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Port sıkıntısı sebebiyle bölgeniz satışa ve nakile kapalı olduğu için bu şekilde bir hata alıyorsunuz.
tuketici.btk.gov.tr adresinden durumu anlatmalısınız adresinizi yazıp.
Şuradan detaylı bilgi bulabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/adresimde-altyapi-yok-gozukuyor-internetim-var-altyapi-sorgulayinca-yok-diyor-port-yok-diyor--154046574#154046574
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Kasım 2022; 16:37:23 > -
Merhaba, bulunduğunuz bölgede boş port olmadığından dolayı bu uyarıyı alıyorsunuz. Port durumu anlık olarak değişkenlik gösteriyor. İlerleyen zamanlarda tekrar sorgulayabilirsiniz. -
Altyapı sorgusu yapmadan önce E-devlet üzerinden ikametgah bilgilerinizi mutlaka kontrol edin. Belediye habersiz kapı numaraları değiştirmişti adresimde altyapı sorgusunda başka birinin bilgileri görüntüleniyordu bu yüzden. Adresin hatalı olması nedeniyle Port vs olmasına rağmen pürüz çıkabiliyor bu yüzden bilginiz olsun.
-
A, B, C diye 3 farklı bloğu bulunan bir apartmanda oturuyorum. Blokların kapı numaraları sırası ile 2, 4, 6. Ben A blokta oturuyorum. Altyapı sorgulama ekranında 2 numarayı seçip kendi daireme tıkladığım zaman internet altyapısı görünmüyor. Ama apartmanda fiber altyapısı mevcut. Telekom firması bizim Bloğu kendi sistemine 2 numara olarak değil de 6/1 olarak numaralandırmış. Sizin de buna benzer bir sorununuz olabilir. En yakın bayiye gidip sorabilirsiniz, onlar biliyor bu tarz şeyleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- pon ışığı yanmıyor
- vlan id nedir
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- internet ışığı yanıp sönüyor
- modem kurulumu
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- internet hızlandırıcı
- turkcell abone sayısı
- turknete geçiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X