< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 20 Temmuz 2023; 7:13:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
siteyi değiştirdiler bende de bozuldu 2 yıllık fiber altyapı kendi sitesinde bile gözükmüyor. |
Bizde de aynı sorun var. Sitemizde superonline altyapısı mevcut hatta 2 yıldır aktif kullanıyorum ama superonline kendi altyapısından bir haber. Abone olmak isteyen sadece bayi üzerinden abonelik işlemi yapabiliyor. Bayi de alakasız farklı adresler üzerinden abonelik başlatıyor. Benim aboneliğimde görünen uydurulmuş adres gerçek adresten 15 km ötede mesela. Anladığım kadarıyla bayinin satış yapıp para kazanmak için yaptığı bir üç kağıt... Superonline ile görüştüğümde bile olay çözülemedi. Altyapı departmanına binada kutunuz var 2 yıldır aboneyim diyorum cevap olarak altyapınız yok diyor. İki yıldır kullandığım altyapıyı sisteme tanımlamamışlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 21 Temmuz 2023; 23:39:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |