Bildirim
İnternetim sık sık kopuyor:S baglı yazdıgı halde:S
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
evet bu sorun bende de var neden olduğunu bilen var mı? -
aynı olay bende de var. download için pcyi açık bırakıyorum her gece, 2 gündür bi bakıyorum gece 1-2 gibi bütün bağlantı uçmuş o kdr saat boşa açık kalmış makine. modemden power kablosunu söküp takıyorum öyle geçiyor. zaten 1024 son günlerimiz bişe indiremez oldum bu gece kopmasa bari -
Aynı problem bende de var. -
adsl ye ilk başvuru yaptığım zamandan beri aynı sorun bende de vardı ve hız arttıkça 256 tan 1024 çıkınce bu olay çok sık olmaya başladı ve en sonunda ttnet ten teknik servis eve gelip sinyal ölçümü yaptılar ve yarı yarıya kayıp olduğunu söylediler gelen telefon hattından çözüm olarak ta apartmanda bulunan telefon kutusundan modeme kadar gelen telefon hattını yenileip cat-6 döşettirdim ve artık sorunsuz bi şekilde kullanıyorum kopma olmadan
ttnetten teknik destek alın bence sinyal seviyesi ölçümü yaptırın sorun büyük ihtimal ordan olabilir -
ttnetin dnslerinde sık sık sorunlar yaşandıgını bu işlerle ilgilenenler iyi bilirler, sadece bağlantı kopmaları değil internette websiteleri arasında dolaşırken sitelerin açılmaması çok sık rastlanır oldu, dns çözümlemesi yapamdıgı için bu gibi sorunlar yaşanabilir. Çözüm olarakta ttnetin dns adreslerini güncellemesi yada arkadaşın bahsettiği gibi gelen sinyalleri kontrol etmesi gerekıyor. -
Aranızda modemi Robotics olan varmı? (Benimde çok fazla kopu net) -
Bende de ayni sorun vardi kablolardan dediler sonra baktim digiturk e de telefon baglanmis alet arasira yuksek banttan bilgi gonderiyor o da adsl i saf disi birakiyor hipotezimi denedim ve sorun cozuldu sizinki bundan mi bilmem ama ben boyle cozdum inanmiyanlar icin denemesi bedava
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X