Şimdi Ara

İnternetim var fakat ağ bağlantısı yok ACil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir haftadan belli masaüstümün sağ alt köşesindeki bağlantısı yok olarak gözüküyor fakat internet bağlantım var.Ağ paylaşım merkezine giriyorum şuan hiçbir ağa bağlı değilsiniz diyor lütfen acil yardım.
    Not:internet bağlantım şuanda var internette rahatça dolaşabiliyorum.sadece bağlantı yok simgesinini yerine bağlantı var demesini istiyorum
     İnternetim var fakat ağ bağlantısı yok ACil Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil1081 -- 16 Temmuz 2015; 14:34:16 >

• up up up lütfen acil yardım bi türlü çözemedim
  • koca forum lütfen bir cevaplayan yokmulütfen çok acil lazım
  • Aygit yoneticisinden ag bagdastiricinizi sag tiklayip kaldir deyin. Ve aygit yoneticisinde bilgisayarinizin adina sag tiklayip donanim degisikliklerini tara diyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen dediğini yaptım ağ tanımlanıyor diyor biraz bekliyor yeniden bağlantı yok diyor yani simge çarpı işareti var ama yinede internet var
  • Bende bu sorun var ama bnm pc eski yenisinde boyle olursa vay halime forumlarda bu konu hakkinda pek bilgi alamiyom ilki tv var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciikolove

Bende bu sorun var ama bnm pc eski yenisinde boyle olursa vay halime forumlarda bu konu hakkinda pek bilgi alamiyom ilki tv var

bendede bu sorun 10 gündür var online oyuna filan giremiyorum 5-10 gün sonra zaten win 10 u yükleyeceğim o halde düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.