Şimdi Ara

İnternetim yavaşladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarmda sorun yoktu videolarda donma flan sonra bi gun pc ye geçtgmde videolar donmaya flan basladi biraz okudum virüs taramsi flan yaptm net düzeldi ama videolar hala donuyor bunun sebebi ne olabilir konu daha once acildmi bilmiyorum bilgilendrrsenz sevinirim.

• Adil kota kullanımına yakalanmış olabilirsinz 50 gb'ı aştığınız zaman hız ttnet tarafından düşürülüyor taaki fatura kesilene kadar. Kotanızı sorgulayıp hız testi yapar mısınız ?
  • evet akn geçmiş olama ihtimalin yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Adil kota kullanımına yakalanmış olabilirsinz 50 gb'ı aştığınız zaman hız ttnet tarafından düşürülüyor taaki fatura kesilene kadar. Kotanızı sorgulayıp hız testi yapar mısınız ?

Hız testini ve Kotaya bakmayı bilmiyorm kısa bi şekilde bilgilendrrmsnz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rikuudo.

quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Adil kota kullanımına yakalanmış olabilirsinz 50 gb'ı aştığınız zaman hız ttnet tarafından düşürülüyor taaki fatura kesilene kadar. Kotanızı sorgulayıp hız testi yapar mısınız ?

Hız testini ve Kotaya bakmayı bilmiyorm kısa bi şekilde bilgilendrrmsnz?

Ttnetin sitesine gir kullanici girisi var ustte girisi yap sonra sol kisimda kota falan yaziyor zaten…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarifeniz ne kadar?

www.speedtest.net bu siteden hızınızı test edin ve buraya yazın.

zararlı yazılımlar da hızınızı etkileyebilir, güncel antivirüs ve antimalware yazılımlarıyla sisteminizi test edin.
  • 0.77mbps Download speed

0.78Mbps Upload Speed. İnternetim sınırsız.

1-2 gundür yavaş.Hız testi sonuçları yukarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    6 ay önce açıldı
    İnternet hızım düştü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede mevcut konu bile açtım
  • size vaat edilen download/upload hizi ne kadar peki? arkadaslarin dedigi gibi adil kullanim kotasini asmis olabilirsin, ttnet'i arayarak bilgi alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ooryuken

size vaat edilen download/upload hizi ne kadar peki? arkadaslarin dedigi gibi adil kullanim kotasini asmis olabilirsin, ttnet'i arayarak bilgi alabilirsin

Nasıl ve nerden bakabilirm?
  • müşteri hizmelerini araman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.