Şimdi Ara

İnternetimde Sıkıntı Olamadığı Halde Cok Fazla Lag Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedenini anlayamadığım şekilde lag oluyor oyun oynarken sonra haftalarda.İnternet sağlayıcısıyla görüştüğümde ise yeni dns ayarı koydular fakat işe yaramadı ikinici arayışımda ise internetinimde veya pingimde sorun olmadığını söylediler.Parazit bulunabileceği gibi şeylerden bahsettiler fakat bilgisayarda virüs de yok.Bu aşırı lagin sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler.

• oynadığın oyunun serverında bir sorun olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosuke44

oynadığın oyunun serverında bir sorun olmasın ?

tüm serverlarda böyle ping test sonucu da yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaderDemon95 -- 18 Haziran 2015; 23:55:46 >
  • Anladım bi yerde görmüştüm çözümünü epey etkili oluyordu tekrar bulursam atarım buraya.Bu arada hangi oyunu oynuyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKzlkaya96

Anladım bi yerde görmüştüm çözümünü epey etkili oluyordu tekrar bulursam atarım buraya.Bu arada hangi oyunu oynuyorsunuz ?
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaderDemon95 -- 18 Haziran 2015; 23:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosuke44

Anladım bi yerde görmüştüm çözümünü epey etkili oluyordu tekrar bulursam atarım buraya.Bu arada hangi oyunu oynuyorsunuz ?

her oyunda var bu sıkıntı sadece bi oyunla kısıtlı değil ping 60'dan 300'e cıkıyor birden ve oyunda hareket etmek bile zorlaşıyor fps oyuncusuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaderDemon95 -- 18 Haziran 2015; 23:45:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler deneyeceğim
  • ShaderDemon95 kullanıcısına yanıt
    Sorunla karşılaştığın oyunlardan örnek verebilirsen o sunucuların ortak yönelerini bulup sorunun kaynaklanma nedenine daha net bi işekilde ulaşma şansımız olur ne azında 3-4 örnek verebilir misin lütfen ve kablolu mu kablosuz mu bağlantı kullanıyorsun ayrıca modemin ağ değerlerini gönderebilir misin lütfen
  • Yalniz cok az bilgi vermissin hocam bikac sorum var

-bu aga bagli butun bilgisayarlarda mi oluyor yoksa sadece senin bilgisayarinda mi
    -agin kablolu mu kablosuz mu
    -internete baglandigin yerde ayni sorunlari yasayan baskalari var mi (ayni agdan bahsetmiyorum ayni hat karsi komsu veya mahalleden birisi)
    -ne siklikla oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.