Şimdi Ara

İNTERNETİME DOKUNMA !!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADSL tarifesine yapılan gizli zamma tepkiler çığ gibi. Sanal alemde ADSL aboneleri yetkililere karşı seslerini duyurmak için internet sitesi kurdular.
    İnternete bağlantı ücretlerine yapılan gizli zam isyan ettirdi. Hız arttı ama sınırsız bağlantı ücretlerinde en düşük fiyatın 49 milyon liradan 99 milyon liraya çıkması üzerine ADSL aboneleri protesto içinhttp://www.internetime-dokunma.com/ adlı site kurdular.

Özgür internet manifestosu adı altında yetkilere seslenen protestocular Türkiye ve dünya ülkeleri arasındaki hız ve fiyat farkını karşılaştırdılar.

Ne istediklerini de açıklayan sanal protetocuların sitesinin ismi de İNTERNETİME DOKUNMA
     İNTERNETİME DOKUNMA !!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tencere -- 31 Ekim 2005, 23:51:40 >

• ben ntv deki programı izledim ve adam dediki.
    49 ytl ye sınırsız 256 hızında istek olursa biz bunu yine eskisi gibi bağlatabiliriz dedi.ama biz bunu tasnif etmiyoruz dedi arkasından. yani adamın bu lafından hala 256 sınırsız 49 ytl ye bağlantı var anlamı çıkıyor. ama nette her yerde 256 sınırsız kalktı deniyor. kime inanacaz.?
  •  İNTERNETİME DOKUNMA !!!!!!!!!!!!!!!!

işte arkadaşlar telekomun yapmak istediği bu.daha 3 kasım ama 1200 mb lık download yapmışım.dün sadece toplam650 mb olan psp oyunu indirdim onun dışında sadece internette gezindim.3 gb limitli bağlantım vardı.dikkat etmeme rağmen geçen ay kota sayfası çalışmadığı için limiti aştım.bu nedenle limitsiz tarifeye geçecektim ama yeni tarifeler açıklanınca avcumu yaladım.herkes limiti aşacak ve telekomun istediği olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 3 Kasım 2005, 10:45:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.