Şimdi Ara

internetimi kestiler lütfen acil bir akıl verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Acil bir akıl verin bana lütfen. Kablonet internetimi kesti, modemim eski model diye. Modemim netmaster cbw-700v, eski kablonetciler hatırlar Mağaralık bir durumum yok, işimi görmeye yetiyor diye yıllardır değiştirmedim. Bugün gün boyu internet yoktu, aradım arıza kaydı oluşturdular. Yarım saat olmadı geri aradılar, modeminiz eski o yüzden kesildi internetiniz, yeni modem almak için çağrı merkezini arayın ya da internetten daha fazla para verip alın diye. Yani anlayacağınız ben modemimden memnundum ama kablonet bana yeni modem kitlemek istedi. Öncelikle böyle birşey yapmaya hakları var mı, sonuçta bu modemi onlar verdi ben gidip kendi kafamdan takmadım? Yeni modem almadan bu işi çözmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar? Zaten ortada pandemi var, iş yok 3 kuruşun derdindeyiz adamlar durduk yere masraf çıkarttı başıma internet işini acil çözmem lazım arkadaşlar, iş bakıyorum net lazım anlayacağınız. Çözüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce ana konuya yazdım ama oradan çözüm önerisi gelmeyince konu açtım mecbur çünkü dediğim gibi durum acil, internet iş arayışı için lazım.

• Sen mecbur yeni modem alacaksın hocam, sinyal desteğini kesmişlerdir muhtemelen.
  • Verdim siparişi hocam. Yeni modem takınca direkt çalışır mı yoksa yapılması gereken bir işlem var mı, arayıp modemim değişti cihaz numarası budur demek gibi?

• mustafa2211 M kullanıcısına yanıt
    Numarası bildirmeye gerek olduğunu sanmıyorum, ayarlarsın çalışır direk bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Dışarıdan sipariş verdiyseniz Mac adresini arayıp kayıt ettirmelisiniz, ikinci el aldıysanız eğer önceden Mac adresini arayıp sorgulatıp modem üzerinden borç olup olmadığını öğrenin derim sonradan sıkıntı yaşarsınız

• atraban kullanıcısına yanıt
    1 Ay önce 2. el modem aldım nası sorgulatabilirim borç olup olmadığını
  • Kablonet müşteri hizmetlerini arıyıp Mac adresini söyleyerek sorgulatabilirsiniz, 2 ay önce alıp şuanda kullanıyorsanız Mac adresini kait ettirme sırasın da problem olsaydı zaten size söylerler idi diye düşünüyorum. Kablonet modemleri müşteri numaranıza kaydettiği için şuan modem sizin adınıza sistemde gözükür.( tabi 2 ay önce aldığınız modemi şuanda kullandığınızı varsayarsak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atraban -- 21 Temmuz 2020; 21:49:47 >
  • atraban kullanıcısına yanıt
    Mecbur dışarıdan sipariş verdim..docsis 2.0 diye kestiler modemi ama gelin görün ki ellerinde modemde yokmuş. İnfinty sipariş verdim, kullanım kılavuzunu indirdim netten ürün gelmeden bakayım dedim nedir nasıl kurulur, dediğiniz gibi modem cm Mac adresi kaydı yapılması gerekir yazıyor. 2020 bitecek, ben sorunsuz internete görebileceğim mı acaba diye stres yaşıyorum, hay ben bunların yaptıkları işe...

hocam cihaz kiralamak için mi cihaz yok dediler, eğer öyleyse yanlış bilgi şu an modem var
  • pisburun44 P kullanıcısına yanıt
    Elimizde cihaz yok, siz temin edebilirsiniz dediler. Bence birbirlerinden haberleri yok zaten. Ellerinde cihaz olduğunu bile bilmiyordu demek ki benimle konuşan kız. Zaten öyle enteresanlar ki ilk gün internet kesildiğinde çağrı merkezi servis kaydı açtı sadece, hiç demiyor docsis 2.0 diye biz kestik netinizi diye. Servisçi arkadaş cep telefonundan aradığında o söylüyor sizin modem eski diye Türksat internetiniz kesti diye. En ayar olduğumda kesmeden haber dahi vermemeleri. Ben şuan neti iş bakmaya kullanıyorum, acil lazım ama evden çalışan biri olsam daha bir acil olacaktı. Bu dönem çok öyle insan ama özellikle bu dönemi seçmişler docsis 2.0ları çöp yapmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2211 -- 22 Temmuz 2020; 13:54:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.