2 yillik taahhutum oldugu icin suanda 100 megabit internete 280tl ödüyorum. Bugun aradilar 500megabit icin 450tl 200 megabit icin 340tl istediler bende modem, altyapi, kablolar bu hizi kaldirmayabilir diye dusundum ve kendimce test icin 200 megabite geçirdim. Fiyat farki az zaten diye dusundum. Tahmin ettigim gibi de oldu 2.4 ghz baglanti tipi 100 megabit ustunu desteklemiyor modemden 5ghz baglanti tipini actim ayar falan yaptim oyle 200 megabiti alabildim wifiden. Kablo ile zaten direkt 200 hizi verdi. Fiyat konusuna gelince sozlesmem 1 yil sonra bitecek fiyatlara bakayim dedim şok oldum taahhut yenilemek icin ilk 5 ay fiuat uygun tamam ama daha sonra 200megabite 800, 1000megabite 1000tl isteniyor. Hizlar arasinda fiyat farkı çok düşük. Dusuk hizda olan paketleri goremiyorum kesin onlarda pahalidir mesela 50 megabit 600tl falandir bu mantikla. Yani piyasada dusuk hizli ucuz fiyatli internet paketi kalmamis gibi gozukuyor. Internet artik resmen lüks bu ne abi herkes veremez bu fiyatlari. Bende veremem acikcasi ve 1 yil sonra bu fiyatlar daha da artmis olacak zaten. Şuan bile aşırı pahali. Şuan 100 megabit internetin en fazla 500tl olmasi lazim. Taahhut bitince interneti kapattiririm gibi duruyor bu fiyatlar normal değil. 2024 yilinda internet kapattirmayi düşünüyorum fiyat pahaliligi yuzunden bu nedir ya rezillik resmen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 29 Ağustos 2024; 15:41:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim