Şimdi Ara

İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
13.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süperonline altyapısı için geçerli değilmiş.

• Aynı durumla karşılaşan arkadaşlar olur diye kendi mesajımı yanıtlıyorum. Şikayetvara ve btkya yazdıktan sonra ben hiçbir şey yapmadan faturamı tekrardan düzelttiler,modem ücretini sildiler. Modem kullanım hakkı Türknete aktarılmış oldu böylece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba alt yapımızda türknet olmasına rağmen bu hatayı alıyorum "Kayıtlarımıza göre bize verdiğiniz adreste başka bir TurkNet internet hizmeti kullanılmakta. Aynı adrese sadece tek bir internet hizmeti sunabiliyoruz. Hata olduğunu düşünüyorsanız bize musterihizmetleri@turk.net adresinden ulaşabilirsiniz."

Müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum yardımcı olabilir misiniz.

• emc-2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • 12 aylık peşin ödemeyle enpara sonradan 6 taksit yapabilen oldu mu?

• @TurkNetDestek 2 Bloklu 100 daireli bir site yapılıyor bu siteye Turknet altyapısıda gelmesi için ne yapılması gerekiyor? müteahhit Türk Telekoma başvuru yapmış fakat oturacak kişiler Türknet altyapısıda istiyor.

• crazydange kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresi konu linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • Batman kullanıcısına yanıt

Gebze'de olsa ne olur. Halen Gebze'nin önemli mahallerine fiberi getiremediler. Sorduğumda talep yokmuş peeh. Türk Telekom'a verdik dilekçeyi 1 aya kadar fiberi getirip dairelere kabloları döşediler. Aynı şekilde Turkcell için yapsam 1-2 aya kadar onlarda getirecek fiberi bunlar daha Gebze getirdikleri yerde kaldılar. Bari GigaFiber her yere yetişemiyorsa Türksat Kablonet gibi FTTH üzerinden fiber hizmetini sağlasınlar. Gigafiber gelince simetri fiberi kullanırız. 100Mbps kadar hızı zaten VDSL'de alıyorum. GigaFiber her yerde olunca acaba simetriden vazgeçip fiyatlara fahiş zam yaparlar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 27 Şubat 2025; 13:57:52 >
  • türknet ilce ve belediye bazında çalışıyor gibi geliyor bana . çalışma oranın yönetim ile nasıl bir anlaşma yapıldıysa ona göre ilerliyor.

• Yaklaşık 1 ay önce İstanbul eyüpsultan daki binamıza gigafiber kutusu takıldı kablolar çekildi fakat henüz cigafiber internet bağlanmadı

• Kocaelide 80 dairelik bir sitede oturuyorum. Sokağımızda hala fiber yok ve herkes çok şikayetçi. Evimizin çevresinde de konutlar var yani çekmeniz durumunda herkes altyapınıza geçiş yapar. ADSL ye 600tl falan ödüyoruz şaka gibi. Yönetimimiz telekoma başvuru yaptı. Diğer site ve konutların bir başvurusu varmı bilmiyorum ancak fiber getirmeniz halinde epey kullanan olur sizleri. Adresi PM den iletiyorum. bu adresin 3 5 km ötesi neredeyse 10km civarı sadece 10 15mbps ADSL alabiliyor. Epey tutulursunuz. @TurkNetDestek

• Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Sitesinde gigafiber istiyorum bolumu var ordan yazabilirsiniz nekadar cok talep olursa okadar cok hizli gelme ihtimali olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 1 Mart 2025; 6:12:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Yaptım

• SunSets kullanıcısına yanıt

İstanbul'un göbeğinde yok sen Gebze demişsin  

• darkwood0 kullanıcısına yanıt

Türk Telekom fiber var onlar yok  İşin garibi 100Mbps üzeri hız vermiyorlar. Verseler bence en iyi ISS olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 1 Mart 2025; 20:23:53 >
  • Türknet kurulum bedeli istiyor ve bunları diğerlerinin de istediğini iddia ediyor. Oysa ne ttnet ne de vodafonenet de böyle bir şey ile karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holocoust1903 -- 2 Mart 2025; 15:33:33 >
  • Köydeyim ama 60 mbit VDSL aliyorum teşekkürler Türknet.

• Selamlar, ev internetimizi diğer şirketten taşısak, diğer şirket gpon ve modemi geri aldığında, gpon cihazı ve modemi kendimiz mi almamiz gerekir turknet için?

• TTNet 75mbps abonesiyim. Şehir merkezinde oturuyorum 50mbps ye 500TL istiyorsunuz. Yok daha neler.

• Turknetli oldum bende bugün itibariyle. Ancak kablosuz internet 2.4ghz ve 5ghz olarak ayrı ayrı görünmüyor ağda. Bunu nasıl yapabilirim?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.