Süperonline altyapısı için geçerli değilmiş. |
İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynı durumla karşılaşan arkadaşlar olur diye kendi mesajımı yanıtlıyorum. Şikayetvara ve btkya yazdıktan sonra ben hiçbir şey yapmadan faturamı tekrardan düzelttiler,modem ücretini sildiler. Modem kullanım hakkı Türknete aktarılmış oldu böylece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba alt yapımızda türknet olmasına rağmen bu hatayı alıyorum "Kayıtlarımıza göre bize verdiğiniz adreste başka bir TurkNet internet hizmeti kullanılmakta. Aynı adrese sadece tek bir internet hizmeti sunabiliyoruz. Hata olduğunu düşünüyorsanız bize musterihizmetleri@turk.net adresinden ulaşabilirsiniz."
Müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum yardımcı olabilir misiniz.
-
Merhaba, iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz? -
12 aylık peşin ödemeyle enpara sonradan 6 taksit yapabilen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@TurkNetDestek 2 Bloklu 100 daireli bir site yapılıyor bu siteye Turknet altyapısıda gelmesi için ne yapılması gerekiyor? müteahhit Türk Telekoma başvuru yapmış fakat oturacak kişiler Türknet altyapısıda istiyor.
-
Merhaba, adresi konu linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X