Şimdi Ara

internette 1-2 saniye süren kopma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
10.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şayet kablosuz bağlıysanız birde kablo ile bağlanıp denyiniz eğer kopma olmaz ise büyük ihtimal modem kaynaklıdır, eğer ki öyle ise benim yaptığım gibi yapınız çünkü modemlerin kablosuz kısmında sanırım bir sorun var ve ısındığında kopmalar oluyor, elektrik kesilmediği sürece kopma yaşamıyorum, eskiden facetime yada skype ile görüntülü görüşme yapamazdım (kablosuz bağlantı ile) sürekli kopardım taaaki router bağlayana kadar işkence çektim, her hafta bir iki kez uydunete telefon edip arıza kaydı bırakıyordum geliyorlardı bir sorun bulamadan gidiyorlardı. çözümü araştırmalarım neticesinde kendim buldum, konu imzamda mevcut
  • kabloyla bağlanıyoruz
  • sorunu çözemezlerse taahhüt bitince iptal ederim olur biter onlar kaybeder sonuçta
  • up
  • Aynı sorun bende de var. Online oyunlarda çok can sıkıcı oluyor. Çözüm üreten var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The BlackMamba 24 -- 13 Ağustos 2015; 18:26:24 >
  • The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt
    hocam bu sorun çözüleli 1 buçuk yıl oldu kendi kendine çözüldü altyapıyı adam ettiler sanırım
  • çözen var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • müstakbel engineer M kullanıcısına yanıt
    çözüm altyapının adam olması için dua etmeniz
  • güldürdün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki TTNet. Online oyun oynamıyordum uzun zamandır. Pek problem olmuyordu. Ancak oyuna başlayınca sıkıntı git gide arttı. Dakikada 2-3 kez 2-3 saniyelik kesilmeler oluyor. Disconnected olmuyorum ancak o süre zarfında oyun gidiyor. Sayfa vs de acılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FalconPlot

uzun zamandır uydunet kullanıyorum bu sorunla ilk defa karşılaştım oyunlarda bir anlık kesilme / lag spike giriyor 1-2 saniye sürüyor tabi orda bağlantım kopuyor herkes donuyor bf3 oynarken sonra geri düzeliyor bu kesilme ne kadar kısa sürsede çok can sıkcı oluyor 1 ay önceden interneti komşumdan çekiyordum oda uydunet idi ve ondada böyle sorun vardı burdada var sorun modemin firmware güncel bilgisayarda hiçbir sorun yok kablo ile bağlanıyorum sorun sizce ne olabilir ? modem netmaster cbw-383z4

4 Mart 2014 şu anda 21 Ocak 2016'dayız İstanbul'un göbeğinde Göztepe/Kadıköyde oturuyorum 1e1 aynı sorunları yaşıyorum...
  • Aynı sorun bende de var. internet yeri geliyor 1 saniye aralıklarla kesiliyor, yeri geliyor 2 saat skıntı çıkartmıyor.
  • aynı sorunlar ben de var. (İstanbul-Maltepe-Altintepe)
  • Aynı sorun bende de var yıllardır. Eve gelen ekipler ya birşey bulamadık diyor, ya altyapı sıkıntısı diyor yada modem sorunlu diyip gidiyor. Çözüm üreten yok. En son problemi tespit edin ben kendim çözecem diye çağrı merkezine atarlanınca inceleme yapıp bir haftaya döneceklerini söylediler. Döndüler mi? Hayır. Döneceklerini yaklaşık 1 sene önce söylemişlerdi, aynı tas aynı hamam devam. Uydunet'e geçmeyi düşünen varsa bir daha düşünsün. Eğer download yapmayacak veya online oyun oynamayacaksa sıkıntı yok.
  • yaklaşık 2 yıldır uydunet kullanıyorum. bir ara modemim 5 dakikada bir kopmaya başlamıştı. uzun ısrarlar sonucunda modemi değiştirdim. şu an sorun yok. test modem takıp deneme şansınız var ise deneyin derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.