İnternette gezerken bazı sitelere bazen girebiliyorum bazen ise giremiyorum. Chrome kullanıyorum ama Explorerda da aynı sorun var. İnternetin gidip gelmesi veya sayfadan kaynaklı bir problem değil çünkü ben giremediğim zaman aynı ağa bağlı olan diğer bilgisayarımdan o sayfayı açabiliyorum. Problem ne olabilir? Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
DNS kullanıyorsanız bunla alakalı olabilir.
dns değiştir. 8 8 8 4 8 8 4 4 yap
Malesef DNS problemi değil. Bir şey engelliyor. Bazen de Habertürk sitesine girdiğimde resimler açılmıyor. Nasıl iş anlamadım.
Virüs programınızla ilgili olabiilir. İnternet güvenlikli bir sürüm kullanıyorsanız bu da o soruna neden olabilir.
Öncelikle virüs programınızı devre dışı bırakıp deneyin.
Bir de hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyoruma ama bir de eklentiler olmadan başlat seçeneği ile tarayıcınızı açıp ilgili sitelere girmeyi deneyin. Sorunun devam edip etmediğini gözlemleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: dejaay
Virüs programınızla ilgili olabiilir. İnternet güvenlikli bir sürüm kullanıyorsanız bu da o soruna neden olabilir.
Bir de hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyoruma ama bir de eklentiler olmadan başlat seçeneği ile tarayıcınızı açıp ilgili sitelere girmeyi deneyin. Sorunun devam edip etmediğini gözlemleyin.
Antivürüsü kapatıp denedim. Bilgisayara yerlerşmiş bir virüsten kaynaklı olabilir diye de tarama yaptım ama bir şey çıkmadı. Eklentiler olmadan başlatı nasıl diyoruz. Chrome kullanıyorum.
Hani Bazen Giremiyorum ama diğer pc 'de giriyorum dediğin Siteler hangileri örnek verebilirmisin?..
quote:
Orijinalden alıntı: mkkadi
quote:
Orijinalden alıntı: dejaay
Antivürüsü kapatıp denedim. Bilgisayara yerlerşmiş bir virüsten kaynaklı olabilir diye de tarama yaptım ama bir şey çıkmadı. Eklentiler olmadan başlatı nasıl diyoruz. Chrome kullanıyorum.
explorer da firefox da bu özellik var ama choramada baktım yok ancak gizli pencreyi(araçlar kısmından çıkıyor) bi dene.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
internet sınırlamasını yüksek falan yaptıysan olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme