****, dropbox gibi sitelere dosya yükleyememeye başladım. Yükleme işlemini başlattığımda yükleme barı 5sn içinde doluyor ancak herhangi bir gelişme olmuyor. Dün yaklaşık 8 saat beklememe rağmen yükleme işlemi bitmedi. Hatta 3mb bir resmi bile mail atamıyorum. En sonunda vazgeçip yükleme işlemini iptal etmeme rağmen internet donuyor, yeni bir sayfa açamıyorum. Bağlantıyı kesip tekrar bağlanmam gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Chrome kullanıyorum.
Örnek olarak maile resim eklemeye çalışınca resimdeki gibi takılıp kalıyor.
Teşekkürler.
Upload hızını paylaşabilir misin ?
massakrienenM
kullanıcısına yanıt
Bu konuda arkadaşın dediği gibi Upload hızı çok önemli, bunun yanında bilgisayarında sorun olabilir. Yani bir zararlı yazılım, virüs vb. upload etmeni engelliyor olabilir. Bence bi' virüs taraması yaptırmalısın.
Sana öneride bulunayım; Önce Combofix ile tarat, daha sonra Avast ile derin tarama yaptırabilirsin.
Optimize, bakım için ayrıca internet hızı için Advanced SystemCare Free programını kur, bilgisayarını onar. Sorun yüksek bir ihtimal düzelecektir.
Sonuç hakkında dönüş yaparsan sevinirim.
İyi forumlar :)
verikurtar
kullanıcısına yanıt
Arkadaş yapılması gerekenleri eklemiş, birde modemin tekrar başlatıp dener misiniz ? Buda işe yarayabilir.
Evet upload hızım yerlerde. Neden bu kadar yavaş anlamadım. 3 haftadır tatildeyim daha dün geldim, kotayı falan aşmış olmama imkan yok. Speedtest'e göre upload hızım 0.09Mbps
quote:
Orijinalden alıntı: massakrienen
Evet upload hızım yerlerde. Neden bu kadar yavaş anlamadım. 3 haftadır tatildeyim daha dün geldim, kotayı falan aşmış olmama imkan yok. Speedtest'e göre upload hızım 0.09Mbps
Modemi resetler misin ?
massakrienenM
kullanıcısına yanıt
Arkadaşın dediği gibi modemi kapat, hatta zamanın varsa bi 15 dakika elleme. Daha sonra tekrar aç. İşe yarayabilir.
Diğer önerilemi uygular isen bunlara gerek kalmayabilir.
Modemi kapatıp açtım ,eğer resetlemeden kastınız buysa, 0.10 gösteriyor şu an upload hızını. Dünden beri sürekli birincil DNS sorunu verip internet iletişimi sağlayamıyordum, ilgisi varsa. DNS'i değiştirip de denedim, otomatik algılatıp da denedim hız aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: verikurtar
Arkadaşın dediği gibi modemi kapat, hatta zamanın varsa bi 15 dakika elleme. Daha sonra tekrar aç. İşe yarayabilir.
Diğer önerilemi uygular isen bunlara gerek kalmayabilir.
Dediklerinizi yapacağım, teşekkürler.
massakrienenM
kullanıcısına yanıt
Programının hız testlerini yeniden yap bence. düzelir yüksek ihtimal
quote:
Orijinalden alıntı: verikurtar
Programının hız testlerini yeniden yap bence. düzelir yüksek ihtimal
Hangi programımın? Ve nasıl yapacağım?
massakrienenM
kullanıcısına yanıt
Advanced SystemCare Free'den bir bak. İnternet problemleri diye bir aracı var. İşine yarayabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme