Şimdi Ara

internette indirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten herhangibi birşey indirince yüzde 99da kalıyor bütün tarayıcılarda denedim IDM'da denedım hepsınde aynı sorunu veriyor format attıktan sonra oldu bu sorun neden acaba ?

• güncellemeleri tam yaptınsa JDOWLANDERİ indir ve kur indirecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

güncellemeleri tam yaptınsa JDOWLANDERİ indir ve kur indirecektir...

eyw. hocam deneyım daha flashı bile yüklüyemedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eftal1903

arkadaşlar internetten herhangibi birşey indirince yüzde 99da kalıyor bütün tarayıcılarda denedim IDM'da denedım hepsınde aynı sorunu veriyor format attıktan sonra oldu bu sorun neden acaba ?

Formattan sonra virus programı yukledin mı yuklediysyen/aktifse devre dişi birak oyle indir..
  • Antivirus veya spyware programlariniz varsa bu dosyalari tarayarak kaydetme ozelligi vardir ve tarama yaparak kaydetmeye calistigindan dolayi bu sıkıntıyı olusturabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahime9@gmail.com

quote:

arkadaşlar internetten herhangibi birşey indirince yüzde 99da kalıyor bütün tarayıcılarda denedim IDM'da denedım hepsınde aynı sorunu veriyor format attıktan sonra oldu bu sorun neden acaba ?

Formattan sonra virus programı yukledin mı yuklediysyen/aktifse devre dişi birak oyle indir..

quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Antivirus veya spyware programlariniz varsa bu dosyalari tarayarak kaydetme ozelligi vardir ve tarama yaparak kaydetmeye calistigindan dolayi bu sıkıntıyı olusturabilir.

antuvirus kullanmıyon neden oldu bu olay anlamdım flash yukluyemedım bı eklentılerden de yüklemıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahime9@gmail.com

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Antivirus veya spyware programlariniz varsa bu dosyalari tarayarak kaydetme ozelligi vardir ve tarama yaparak kaydetmeye calistigindan dolayi bu sıkıntıyı olusturabilir.

antuvirus kullanmıyon neden oldu bu olay anlamdım flash yukluyemedım bı eklentılerden de yüklemıyor

sorun belli güvenlik duvarın açık bak ve kapat göreceksin sorunsuz yüklenecektir...

• quote:

güncellemeleri tam yaptınsa JDOWLANDERİ indir ve kur indirecektir...

hacı yıne yuzde 99da takılıyor
  • modemini restle istersen dedğim gibi son mesajıma baktın mı bilmem ama güvenlik duvarını kontrol et ve açıksa kapat..
  • quote:

modemini restle istersen dedğim gibi son mesajıma baktın mı bilmem ama güvenlik duvarını kontrol et ve açıksa kapat..

tekrar format atttım sorun çözüldü sağolun yardımlar için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.