Şimdi Ara

İNTERNETTE Mİ DAHA UCUZ YOKSA İŞLER ŞUBESİNDE Mİ ? KİTAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta kitap fiyatları şuan tavan durumdayken hangisi daha ucuza geliyor arkadaşlar ?

Mesela Palme kitapları Nette 42-44 TL filan İşler şubesinde ne kadar bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20DEB73C4 -- 29 Eylül 2018; 21:35:24 >

• aç bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şubede 3 lira falan daha ucuz.
  • Şubeden şubeye değişir orada kim varsa onun keyfine bakıyor biraz fiyat kendi kitaplarında daha fazla indirim yapıyorlar
  • Şubeye git yakınsa bence auu ben mezunum kitaplar n'olmuş muhabbetini yap indirimli fiyatı duyduktan sonra 150 olmaz mı gibisinden 5-10 bağlarsan ne güzel bağlamazsa bile netten ucuz oluyor geçen gün toplam 190 net fiyatı tutan kitapları 150'den aldım.
  • Şubede kitabın arkasında yazan rakam barkodu okuttuktan sonra düşüyor ama bana kalırsa sırf indirimli gözüksün diye. İnternette de indirimli vs. indirimsiz fiyat diye gözüküyor. Bana kalırsa iki yerde de aynıdır. Hem internette puan birikiyor, bir sonraki alışverişinde indirim olarak kullanırsın.

• Mersindeki şubeseinde bir kaç lira daha pahalı genelde fakat bazı kurum ve hocaların ismini söyleyince 5 6 lira kadar indiriyor bazen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • subesinde indirim oldumu internet sitesindede indirim oluyor mu bilmiyorum ama dün %25 indirim vardı subesinde
  • Arkadaşlar Limit ve Palme yayınları Kitapİşler şubelerinde yokmuş Ankara Demetevler şubesini arayıp sordum yok dediler merak eden veya bilmek isteyen arkadaşlar varsa.
  • Şubede daha ucuz oluyor. Yaşadığın yerde şubesi varsa şubeden al. Kargoda bazen hasar görebiliyor. Ayriyetten tek tek alınca internetten kargo parası veriyorsun

• Kendi yayınları şubede kesin daha ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.