Günümün çoğunu internet başında geciriyorum.Yaklaşık 10 saat kadar. Bunun 5 saati rahat DH incelemekle geçiyor.
Şöyle diyorum ben bu interneti en verimli şekilde nasıl kullanabilirim. Bilgisayar tamiri üzerine işyerim var.İşyerime yönelik ne yapabilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: kyilmaz_tr
Arkadaşlar Merhaba
Günümün çoğunu internet başında geciriyorum.Yaklaşık 10 saat kadar. Bunun 5 saati rahat DH incelemekle geçiyor.
Şöyle diyorum ben bu interneti en verimli şekilde nasıl kullanabilirim. Bilgisayar tamiri üzerine işyerim var.İşyerime yönelik ne yapabilirim.
+1
işyerine yönelik zor..teknik yardım bölümünde çözümlenmiş konuları araştırabilirsin..aklıma başka birşey gelmiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: kyilmaz_tr
Arkadaşlar Merhaba
Bilgisayar teknik servis le alakalı bi portal kur soru cepap bölümü ve çeşitli bilgilerin olduğu devamn ettirir de geliştirirsen reklam alırsın tıklama başına para verenler var onlardn alırsın al sana uğraşacak bişiler...