Şimdi Ara

internette ses sorunu her yolu denedim olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    en son format attığımdan beri çok acayip bir sorunla karşı karşıyayım kafayı yemek üzereyim, çözümü hala bulabilmiş değilim.
    sorun şu ki: internette youtube ve benzeri sitelerden ses alamıyorum ayrıca bilgisayardan windows açılıp kapanırkende çıkan ses gelmiyor, ilk format attığımda hiç ses alamadam üzerine bir kez daha format attım bu kez açılış kapanış; youtube ve benzeri sitelerin seslerinde sorun yoktu, fakat bugün bilgisayarı açınca yine aynı sorun, açılış - kapanış sesleri ve youtube ve benzeri flash oynatan sitelerden ses alamayorum. kafayı yemek üzereyim. bu sorunun çözümü nedir acaba çok şey denedim hiç sonuca ulaşamadım.

verilecek cevapları şimdiden ben yazayım ki bunlar çözüm olmadı.
    *ses kartı driver ini kaldırıp yeniden kurmak
    *internet seçeneklerindeki web sitelerindeki sesleri çal
    * araçlar/internet seçenekleri/gelişmişden "varsayılanı yükle" yapmak
    *browser dan kaynaklanması da çözüm olmadı değişik browserlar denedim
    *java veya macromedia flash player sorunu değil onuda denedim tekrar yükledim.
    * Başlat/Çalıştır/Regedit--->
    Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32
    wavemapper oluşturup değer verisi olarak msacm32.drv yaptım yine olmuyor.
    *ses kartının çakışması gibi bi durumda yok ki daha önce böyle bir problem olmadı aynı donanımlar aynı driver lar.

sorunun 5+1 ses sisteminden kaynaklandığını düşünüyorum ama onunda hertürlü ayarlarını değiştirdim, yine olmuyor yine olmuyor.

USTALARDAN YARDIM BEKLİYORUM, şimdiden teşekkürler...

PS:Forumda daha önce aynı sorunla ilgili topicler açılmış ama ben tüm çözüm önerilerini yukarıda yazdım ve çare bulamadım onun için yeni bir topic açtım.

• Bir de buradan indireceğiniz dosyaya çift tıklayarak çalıştırdıktan sonra deneyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: credo

Bir de buradan indireceğiniz dosyaya çift tıklayarak çalıştırdıktan sonra deneyin..

bunuda denemiştim yine olmadı. yukarda yazmaya unutmuşumu bunu.
  • Denetim Masası - Ses Efekti ve Ses Aygıtları altındaki ayarları kontrol ettiniz mi..? Ses aygıtınızın adı geçiyor mu tüm sekmelerde..? Ayrıca ses aygıtınızın sürücüsüyle birlikte gelen ekstra bir kontrol paneli olur. Bu panelden 5+1 olarak ayarlı mı kontrol edin. 5+1 ses sistemine sahip olmayan biri olarak ancak bu kadar bilgi verebiliyorum :)

Kolay gelsin..
  • sadece ön 2 hoparlör çıkışından ses geliyor youtube de.

belki ses karıştırıcı programlar işe yarayabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.