Şimdi Ara

İnternetteki Media Player dosyalarını (.wmv uzantılı) bilgisayara indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web sayfalarındaki flash videoları indirmek için bir çok program, site, eklenti vs. var. Fakat bazı sitelerde videolar media player arayüzü ile yüklenmiş ve bunları flash video indiricileri indiremiyor.

Windows MediaPlayer Video (.wmv) uzantısı ile web sayfasına eklenmiş bir video görüntüsü.

Şu sitedeki videoları indirmek istedim fakat bu sorunla karşılaştım, google da aradım fakat nasıl indireceğim hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Biraz karıştırınca kendim biraz değişik bir yol buldum.

İşte benim yöntemim;

Önce videonun üzerinda sağ tıklayıp Özelliklere tıklıyoruz.►
    Kırmızı Kutunun içindeki kısmı kopyaladım.

yeni bir word belgesi açtım ve Bölüm 1 yazarak buna KöprüEkle yi seçtim. Kopyaladığım linki buraya yapıştırdım.

Dosya ► FarklıKaydet seçiyoruz Kayıt Türünü Web Sayfası olarak seçip kaydediyoruz.

Sonra kaydettiğimiz web sayfasını açıp Bölüm1 linkine sağ tıklayıp hedefi farklı Kaydet seçiyoruz indirme başlamıştır.

sizin bildiğiniz daha kısa bir yol varmı?

Etiketler: windows media player indirme download web sitesinde sitesindeki videoyu indirme bilgisayara kaydetmek için hangi program firefox eklenti varmı nasıl .wma indiririm

• Internet Download Manager. Yükle ve Seçeneklerden Mozilla Firefox'u seç video - ses vs. indirebilirsin.
  • eğer aynı yaptıgın gibi yapıp özelliklerdeki o kısmı yıne kopyalarsan ve flashget programına o adresı verırsen indirebilirsin
  • ARKADAŞLAR GOM PLAYERDE SEYRETTIGIM VIDEOYOYU KAYDEDTMEK ISTIYORUM AMAFOTOGRAF DEGIL VIDEOYOYU NASIL ALCAM
  • abi o linki kopyaladıktan sonra direk yeni sekme de açarsan o linki çıkan yürütücüye ters tıklıyorsun direk video olarak kaydet diyorsun bu kadar worde yazmana falan gerek yoktu. (en azından chromeda böyle )
  • http://wm.microsoft.com/ms/woh/tr-TR/accounts.wmv bu linki nasıl kaydedicez arkadaşlar?söylediklerinizin hiçbiriyle bunu kaydedemedim
  • o kırmızı kutucugun içerisindeki video linkini kopyalayıp internet explorerda adres çubuguna yapıstırıp entera bastıgınızda gelen pencerede kaydete basın ve bilgisayara kaydetmeye baslayın. worde falan luzum kalmayacak
  • olmuyor malesef
  • Youtube videolarını indirmek için şu sıralar kulllandığım yöntem

Firefox kullandığınızı varsayıyorum

Greasemonkey eklentisini kurun, daha sonra

Download YouTube Videos adlı user script’i kurun

http://userscripts.org/scripts/show/25105

Vee videoları kolayca indirin :)

• abi win7 kursana pc ne
  • 4RedSea kullanıcısına yanıt
    O zamanlarda win7 varmıydı gardaş 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.