Arkadaşlar merhaba. Benimle aynı olayı yaşayan var mı merak ediyorum. 2 senedir 2 defa internetten bir en ünlü sitelerden birinden 12li mach3 seti aldım. İkisi de farklı satıcılardı. Daha önce marketlerden aldığım mach3ler her gün tıraş olmama rağmen uzun süre kullanıyordum ancak bu 2 senedir aldığım setlerdeki bıçakları haftada 2 veya 3 gün tıraş olmama rağmen kullanamıyorum. Hatta ilk kullanımda dahi istediğim gibi kesmiyor. En sonra geçenlerde bir markette indirimde gördüm ve yine set aldım. Gelince bıçakla tıraş oldum ve aynı eskisi gibi iyi tıraş yaptığını farkettim. Satıcıların müşteri memnuniyeti yüksek diye açıkçası kötü bir düşünce oluşmamıştı ama yüksek ihtimalle internetten aldığım mach3 bıçakları sahteydi. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
Dostum muhtemelen düşüncende haklısın.maalesef bu ve benzeri olaylar duyuyoruz. Sorununa kesin çözümün ise geleneksel tıraştan geçiyor.şurayı ziyaret etmeni öneririm. Selamlar
birebir sahte ürün yapıp satacaklarını sanmıyorum.ambalajında, jilet başlığında vs mutlaka bi yerinde bi farklılık olur diye düşünüyorum.
belki bazı büyük firmalar ülkemiz gibi alım gücü sınırlı yerler için ikinci kalite ürün yapıp piyasada satıyor olabilirler.daha ucuz olsun diye.
şahsen ben gilette marka ürünlerinde hem internetten hem de pratikte marketlerden satın aldığım hiç bir üründe sizin dediğinizi yaşamadım.
bu arada mach 3 için turbo versiyonunu öneririm.mach3 turbo ile normal mach 3 jilet başlıkları arasında farklar var bence.şimdilerde start diye de yeni bir ürünü çıktı,onu da mach3 start diye satıyorlar mesela.