Şimdi Ara

Traş Köpüğü Yerine Ne Kullanılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
46.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde traş köpüğü yok kullanmasam bir şey olur mu ? Çok fazla sakalım da yok zaten köseyim ama sakal-bıyık sevmediğim için tatilde de olsam uzatmak istemiyorum. Gidip de traş köpüğü almaya üşeniyorum.Ne kullanılır onun yerine ?
    (Not : Diş macunu cevabını kabul etmiyorum.)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Traş Köpüğü Yerine Ne Kullanılır?

Traş köpüğü bitmişse veya elinizde yoksa, alternatif olarak kullanabileceğiniz birkaç malzeme bulunmaktadır:

• Duş Jeli veya Şampuan: Duş jeli veya şampuan, tıraş köpüğüne benzer kayganlaştırıcı özellikler taşır. Yeterli miktarda üzerine su ekleyerek köpürtün ve traş bölgesine uygulayın.

• Saç Kremi: Saç kremi de tıraş için uygundur. Tıraş bıçağının kaymasını kolaylaştırır ve cildinizi nemlendirir.

• Hindistan Cevizi Yağı: Hindistan cevizi yağı, doğal bir kayganlaştırıcıdır ve traş için kullanılabilir. Cildinizi yumuşatmaya ve nemlendirmeye de yardımcı olur.

• Aloe Vera Jeli: Aloe vera jeli, tıraş köpüğünün yerini tutabilecek yatıştırıcı ve serinletici bir alternatiftir. Cildinizi tahrişe karşı korurken tıraş bıçağının kaymasını sağlar.

• Yoğurt: Yoğurt, laktik asit içerir ve ölü deri hücrelerini nazikçe eksfoliye ederek pürüzsüz bir tıraş deneyimi sağlar. Tıraş köpüğü yerine doğrudan cildinize uygulayabilirsiniz.

Kadınlar İçin Tıraş Köpüğü Yerine Ne Kullanılır:

• Vücut Losyonu: Vücut losyonu, tıraş köpüğü yerine kullanılabilir, çünkü cildi nemlendirir ve tıraş bıçağının kaymasını kolaylaştırır.

• Bebek Yağı: Bebek yağı, hassas ciltler için nazik bir alternatiftir ve tıraş sonrası tahrişi azaltmaya yardımcı olur.

Traş Köpüğü Yoksa Ne Kullanılır:

• Islak Havlu: Islatılmış bir havlu, tıraş köpüğünün yerini tutabilir. Havluyu tıraş bölgesine bastırın ve tıraş bıçağıyla kaydırmak için kullanın.

Not: Bu alternatiflerin traş köpüğü kadar etkili olmayabileceğini unutmayın. Cildinize zarar vermemek için nazikçe tıraş olmanız ve gerektiğinde ek kayganlaştırıcı uygulamanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sabun kullan hiç yoktan iyidir
  • Yüz sabunu iyi gider
  • Bana da en mantıklı seçenek sabun gelmişti.
    Sıcak suyla biraz sürerim.Zaten 1-2 dakika sürüyor benim traşım
  • Beyaz hacışakir sabun varsa iyice köpüt onunla traş ol.
  • ben de köpük var ama çoğu zaman üşeniyorum. direk ıslatıp kesiyorum. zararını görmedim.
  • Kremşanti var mı evde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş jeli nasıl kullanılır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıvı sabun yoksa şampuan veya normal sabun da olur.
  • sabun işini görür hocam
  • ıslatıp kes. sorun olmaz
  • Sıvı sabun en güzeli, tahriş filan kesinlikle olmuyor.
  • Islatıp kesebilirsin fazla uzun değilse ama bıçak takılır sakala kızarır yüzün ya da canını yakabilirsin. En güzeli herhangi bi sabunu köpürt sür yüzüne kes.
  • sıvı sabun yada normal sabun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherf34

ıslatıp kes. sorun olmaz

Bu arkadaşa inanma kesinlikle sorun oluyor :)
  • Sıvı sabunun köpükten hiç farkı yokmuş.Bıçağı tekrar suya sokup temizlemeye bile gerek kalmadı.Tek sürüşte bitti traş.Acısız traşın sırrı, bıçağa ve yüzüne sürdüğün sıcak sudur(Yazın bunu).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.