Şimdi Ara

İnternetten alışveriş yapacağım yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle siteye yeni kayıt oldum sitenin yabancısı değilim daha öncedende siteyi takip ediyorum ve bir sorum olduğumda başlığın adını yazıp donanım haberi ekliyodum sonuna herneyse artık bende sitenin bir üyesi oldum.
    Şöyle gireyim konuya ben internetten telefon almayı düşünüyorum ''Bizdeuygun.com ve N11.com'' var kafamda normal piyasa değerinin 500-600 lira kadar altında bir fiyat sunuyorlar alacağım telefon modeli Sony Xperia Z2 daha önce bu ve bunun gibi sitelerden alışveriş yapanlar bana yardımcı olursa bende alışveriş yaparken bi nebzede olsa rahatlarım çünkü sitenin ürün yorumlarının gerçekçi olduğuna inanmıyorum sonuçta site adminleride o yorumlara müdahale edebilir veya fake yorumlar atabilir güvendiğim için size sormak istedim teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Semihreyan

Merhaba öncelikle siteye yeni kayıt oldum sitenin yabancısı değilim daha öncedende siteyi takip ediyorum ve bir sorum olduğumda başlığın adını yazıp donanım haberi ekliyodum sonuna herneyse artık bende sitenin bir üyesi oldum.
    Şöyle gireyim konuya ben internetten telefon almayı düşünüyorum ''Bizdeuygun.com ve N11.com'' var kafamda normal piyasa değerinin 500-600 lira kadar altında bir fiyat sunuyorlar alacağım telefon modeli Sony Xperia Z2 daha önce bu ve bunun gibi sitelerden alışveriş yapanlar bana yardımcı olursa bende alışveriş yaparken bi nebzede olsa rahatlarım çünkü sitenin ürün yorumlarının gerçekçi olduğuna inanmıyorum sonuçta site adminleride o yorumlara müdahale edebilir veya fake yorumlar atabilir güvendiğim için size sormak istedim teşekkürler şimdiden

Forumumuza hoş geldinz, sefalar getirdinizsorunuza gelince bence İnternetten alışverişe hiç bulaşma derim, Kredi kartım olduğu halde ben hiç bulaşmadım, çünkü bu alışverişi yaptığın anda isim, cep telefonu ve hesap numarası gibi tüm kişisel bilgileri sanal ortama taşımış oluyorsunuz

• hoşbulduk öğrenciyim istediğim modeli almak için bu durumlarla karşılaşabiliyorum sonradanda pişman olurmuyum diyede düşünüyorum çünkü okuduğum kadarıyla bazı yerlerde garantiler vs. sorun yaşayan çok kişi var
  • bizdeuygun.com 'u duymadım 3D Secure ile aynı gün kargo olarak satıyorlarsa alabilirsin. Neticede N11'den alacağın ürün de bu tip bir firma mağazası olacaktır. Mesela daha önce aldido.com diye bir siteden alışveriş yapmıştım pek fazla duymamıştım adını ama şuan da zaman zaman alışveriş yapıyorum aldığım hizmetten memnun kaldım çünkü. Biraz değişik bir ortam var internet üzerinde. Çok büyük markalar kötü hizmet verip daha küçük firmalar müşteri kazanmak adına çok iyi hizmet verebiliyor.
  • Buyakadan.com'u özellikle öneririm 3d secure var tamamen güvenli ve aynı gün kargoda var şuanda bütün sitelerden ucuz sanırım şu linkten bakabilirsin ayrıca arayıpda konuşabilirsin çok iyi davranıyorlar >>>http://www.buyakadan.com/sony-xperia-z2-siyah-cep-telefonu

Edit = İstanbul bilişimede baktım senin için 1729 lira burada biraz pahalı ama bakmak istersenhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-xperia-z2-siyah-cep-telefonu-fiyati,118146.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuttyumut -- 1 Ekim 2014; 13:49:20 >

• nuttyumut kullanıcısına yanıt
    sağolun daha önceden internetten alışveriş yapmadımda ithalatçı firma garantide sorun falan var fazlasıyla metroda da fiyatlar ucuzmuş bu forumda görmüştüm biri yazıyodu oraya bakıcam hiç olmazsa bi sorun olursa yüzyüze anlatabilirim derdimi
  • Tabii ama yinede sen bilirsin dostum ben buralardan alısveris yaptığım için önerdim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nuttyumut kullanıcısına yanıt
    bugün gittim metroya sordum Bursada z2 yokmuş metroda hocam artık internetten bakıcam , telefon veya başka bi elektronik cihaz aldığında garantilik oldunmu biraz o yönden sıkıntılar çok var sanki
  • Usta ben buyakadan.com u kullanıyorum hep şuana kadar hiç bi sıkıntım olmadı gönül rahatlığı ile o siteyi tavsiye ederim. Ama yinede iletişime geçip bi konuş iyice için rahat etsin. Ürünü beğenmeyip 7 gün içinde iade fırsatı bile yapıyolar daha ne diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada.com iyidir suana kadar çok sayida alisveris yaptik sikinti olmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeni yeni ısınmaya başladım int. alışverişine.. Ama çok da korkulucak birşey yok, çok da için rahat etmiyorsa kapıda ödeme seçeneğiyle alabilirsin. beğenmezsen geri gönderirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.