Avea hattımın kapanmaması için 50 kontör alıp süreyi uzatmak istiyorum. Hepsiburada gibi sitelerden kontör alınca şifre net üzerinden mi geliyor,yoksa kart mı kargolanıyor? 8liralık kart için bi o kadar kargo parası ödemeyeyim boşuna. Net üzerinden kontör alabileceğim site öneririseniz o da olur. Ama parça kontör değil . 50 kontör olması lazım kartta satılan gibi. Şifreyi kendim girmem gerekli süreyi uzatabilmek için.
50 kontör yüklenince aktif konuşma süresi uzuyor mu? Yani hattımız kapanmıyor mu? Eger durum böyleyse yükleyeyim ben de. Ayrıca şifre olayına gelince, 2004 yazında @hotmail.com.tr adres almıştım alisveris.msn.com (ideefixe.com) üzerinden Aninda onay kodunu vermisti ve yüklemistim. Netten kontör almak istedigimizde aninda sifresini yazacagina %100 eminim. Fakat 50 kontör olayini merak ettim yani
İnternetten değil ama dışarıda denk geldi 50kontör. Ben de aldım 8 liraya. Merak edenler için 50 kontör de hattın kapanmasını önlüyor. Daha çok aranmak için kullanıyor ama hat da kapanmasın istiyorsanız 50 kontör daha avantajlı.
Ne gerek netten almaya ? Her yerde var zaten 50 kontör.
Evet öyleymiş. Ama ilk karşılaştığım 2 satıcı utanmadan 50 kontör yüklersen hattın kapanır dedi. 5 6lira için çekinmeden yalan söylüyor adamlar.
Ya hocam git BİM de bile adamlar 8ytl ye direk makinadan yukluyorlar hattına yauwww