Şimdi Ara

İNTERNETTEN BELEŞ TV BİLMEYENLERE ::::::::::::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten bir sürü tv kanalı seyretmeye yarayan,tv kartı gerektirmeyen ufak bir program

İNTERNETTEN BELEŞ TV BİLMEYENLERE  ::::::::::::::::

YÜKLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exeman -- 18 Mart 2005, 23:57:36 >

• arkadasim acicaksaniz adam gibi konu acin.. YUKLE ne ya?? bi bilgi ver nedir ne diildir.. bu sekilde yardim ettiginizimi saniyorsunuz??
  • Biraz ayrıntı yaz böyle Yükle demeyle olmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: exeman

YÜKLE
  • araştırmadan konu açmayalım lütfen bide açıklama yazalım.. bu program daha önce verilmişti...
  • araştır okeymi?
  • Daha önce verildiğini bende biliyorum ama sanırım yüklemeyenler vardır bende onlara bir hizmet yaptım.sizde de böyle kıyı köşe programlar varsa yayınlayın da bizd e faydalanalım.nede olsa bilgi kutsal diil mi...?
  • şimdi oldu bidahaki seferede böyle açıklayıcı koyarsan daha iyi olur
  • neden dosyanın orjinalini deiştirip (cruiser_tv.rar hey allahım ),rapidshare'e upload edip, ordan milletin indirmesini istiyorsun?Benim aklıma kötü şeyler geliyor.
    ben nerden bilecem içine trojen yerleştirmediğini??
    herkese tavsiyem başkalarının upload ettiği dosyaları bi taratıp öyle kurmaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 19 Mart 2005, 8:58:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rextr

neden dosyanın orjinalini deiştirip (cruiser_tv.rar hey allahım ),rapidshare'e upload edip, ordan milletin indirmesini istiyorsun?Benim aklıma kötü şeyler geliyor.
    ben nerden bilecem içine trojen yerleştirmediğini??
    herkese tavsiyem başkalarının upload ettiği dosyaları bi taratıp öyle kurmaları.

Çok haklısın. Üstelik bu kişi geçen gün trojan dağıttığı gerekçesiye banlanan criser67 adlı kullanıcıdır.
  • sağolasın
  • kanallar o kadar da net göstermiyor
    tv kartı olmayanlar düşünebilir ama
  • yukle yukle..
    bu program basta cok hosuma gitmişti. Ama sonra winampın kanal acısından daha zengin oldugunu gordum.
    Fakat bu program daha cok türkiye amaclı yapılmış. turk kanal ve radyolarını listeliyor.
    winamta olmayan turk kanllar var.
    guzel program...
    calıstıramayanlar media player 10 kursun. sonra calısır.
  • walla bişii yok ayrıca o geçmişte kaldı sildim ben o defteri.bu arada trojanlı dosyayı birine kızdığım için oraya koymuştum başka bir art niyetim de yoktu.zaaten cezamızı çekiyoruz işte iyice de art niyetli olsam buralara asla uuramam salarım bir hinlik kaçarım.nede olsa forum sitesi çok (AMA DONANIM HABER GİBİSİ YOK)yaacılık yapmıyorum zaaten cezalıyım daha ne yaası çekicem...
    bu arada tüm yayınlanan programlarım antivirüs taramasından geçirilerek yayınlanmaktadır.güvenle indiriniz.şikayeti olan olursa şayet bana mail yollasın..... cruiser67c@hotmail.com free and online msn..
    ilginize teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exeman -- 19 Mart 2005, 18:14:33 >
  • peki dosyayı niye deiştirdin?
    neden orjinal adresi (http://www.canlitv.com/download/BvTLiveTv.exe) bu adresi vermedin?
    kendin rapidshare'a upload ettin?
    dosyanın ismini deiştirdin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 19 Mart 2005, 20:33:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rextr

peki dosyayı niye deiştirdin?
    neden orjinal adresi (http://www.canlitv.com/download/BvTLiveTv.exe) bu adresi vermedin?
    kendin rapidshare'a upload ettin?
    dosyanın ismini deiştirdin?

yükleme sende o zaman aaaa sıkıldım ama ...allah allah yok bişii dedik ...daraltma devrem ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.