Şimdi Ara

İnternetten gitar alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
11.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsyseven

quote:

Orijinalden alıntı: Hamzaarı

ben kendi gitarımı önerebilirim sana. 200 tlye almıştım. sana 100 tlye satarım. 300tl cebinde kalmış olur. neden satıyosun dersen eğer.. elektro aldım kendime. akustik yatıyo kenarda. çalmıyorum hiç. tellerini yeniledik mi sıfır gibi olur işallah. bu arada gitarım elektro akustiktir. anfiye bağlayabilirsin yani.. bu arada sunrise diye bi marka bahsettiğim gitar..

Hocam sağol ama ben sıfır almayı düşünüyorum.

rica ederim. şimdiden hayırlı olsun sıfır gitarın

• quote:

quote:

quote:

ben kendi gitarımı önerebilirim sana. 200 tlye almıştım. sana 100 tlye satarım. 300tl cebinde kalmış olur. neden satıyosun dersen eğer.. elektro aldım kendime. akustik yatıyo kenarda. çalmıyorum hiç. tellerini yeniledik mi sıfır gibi olur işallah. bu arada gitarım elektro akustiktir. anfiye bağlayabilirsin yani.. bu arada sunrise diye bi marka bahsettiğim gitar..

Hocam sağol ama ben sıfır almayı düşünüyorum.

rica ederim. şimdiden hayırlı olsun sıfır gitarın

teşekkür ederim

• Ben de hepsiburadadan almayı düşünüyorum ama müzik aletleri konusunda güvenilir midir sizce ?
  • Sayın arkadaşım internetten alman hem bütçen için faydalı hemde çeşit olanakları daha fazladır. Öner yavuzun sitesinde do-re.com'da gitti gidiyor hepsiburada v.s siteler bilindik sitelerdir. bu sitelerde hem çeşit fazladır hemde fiyatlar farklı yerlerden alındığı için uygundur. Yani internetten alışveriş yapman her zaman için daha uygun ve kaliteli olur. Ama Tabi senin fiyat baremin 1000 Tl'yi aşmayacaksa.

Alacağın gitar konusuna gelince. Öncelikle söylemeliyimki akustik gitar alacaksan , tercihin washburn , takewood , yada ibanez olsun. (Takewood önceliklidir) Kalite kokan markalar bunlardır ve aldığınada pişman olmazsın ikinci olarak, sanırım geniş kasa almayı düşünüyorum demişsin. Benden söylemesi sakın ola geniş kasa bir gitar alma. Elektro akustik ince kasa yan kesim al. Her zaman için taşıması kolay olur ve seslerden geniş kasada olduğundan çok daha fazla zevk alırsın. Üstelikte o tür gitarlar her zaman daha fazla ilgi çeker. İlerde sıkıntı çekmemek için mutlaka jack girişli , yani elektro gitar denir onlara, bir gitar al. canlı müzik doğu günü cart curt olduğu zaman, güzel bir mixer ile karşılaşırsa gitarından utanmaman için. .

Söyleyeceklerim bunlardan ibaret merak ettiğin sorun olursa yine cevaplamaya çalışırım :)

• mydukkan bile olsa her zaman aksilikler ortaya çıkabilir ama sana kalmış
  • gitar, bağlama, kemençe gibi enstrümanlar netten alınmaz.elinle alıp görmeden sesine bakmadan, kalitesinden emin olmadan yapma.
    arkadaşın dediği gibi büyük kumar.
    ben şimid ikinci profesyonel kemençemi alacam.ilan çok ama güvenmiyorum.ya resimlerde göremediğimiz detaylar varsa falan.
    gidip görüp deneyip öyle al bence dostum
  • internetten piyasa değeri 780 lira olan gitarı 300e aldım 35 yaşında müzisyen bir arkadaştan. sağolsun çok ucuza iyi bir gitar almış oldum.
  • agam internet ayni istanbul gibi her cesit site var alacagin yere göre degisir. Al dore müzikten al bando müzikten sikinti cikmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ınternetten cok gıtar alanlar var. sansına ıyı cıkarsa tadından yenmez
  • arkadaşlar git dene öyle al demiş fakat denedikten sonra internetten alınabilir fiyatı daha ucuzsa
  • internetten gitar alınır mı? alınır...
  • quote:

Kararım değişti arkadaşlar, elektro alacağım.

Bütçen ne kadar? aklında belirli bir model var mı?
  • Ben internet üzerinden alım yapabileceğini düşünüyorum.Hatta bu konuda mydükkan'ı öneririm.Normalde bence bir gitara dokunmadan,1-2 kere çalmadan,alışmadan o gitarı almak aptallık gibi geliyor.Ama ve lakin çaresizlik durumunda yapacak başka bir seçenek yok.Geçen sene bir arkadaşım mydükkan'dan Epiphone Les Paul100 aldı,sorunsuz ve gayet memnun kalacağı şekilde bir kargo işlemi gerçekleşti.Herhangi bir sorun yaşanmadı,tabi bu biraz da şans işi.Benim düşüncem internet üzerinden alınabilir,fakat alınmamalı,gitarını tanımalısın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

quote:

Kararım değişti arkadaşlar, elektro alacağım.

Bütçen ne kadar? aklında belirli bir model var mı?

Bütçem en fazla 600 TL olacak. Tam olarak belirlediğim bir marka-model yok. Şunu şunu şunu dinliyorum da diyemem çünkü birbirinden farklı gruplar dinliyorum. Ayrıca müzik kültürün de gelişmekte. Örneğin Blind Guardian, Dark Tranquillity, Deep Purple, Demons & Wizards, Eric Clapton, Iron Maiden, Led Zeppelin, Metallica, Nirvana, Opeth, Scorpions, Guns 'N Roses, Rammstein, Amon Amarth vs. Nasıl istediğim tonları alabilirim, yani şarkıdaki gitara benzer bir ton? Amfiye mi daha çok bütçe ayırmalıyım yoksa gitara mı?

hocam alıntı yaptım kusura bakma ama bu tür tonları istiyorsan amfiye daha çok bütçe ayır derim

• bende kardesim icin almayı düşünüyorum
    nerden ucuza alabilirim daha acemi kursa gönderecegim.
    yaş 13
  • Almama taraftarıyım fakat sorun çıkacağını da zannetmiyorum mydukkan gibi yerlerden. Yine de istanbula yakınsa bir tünele gidip gitar seçmek iyi olur.
  • Alinir ama pisman olma olasiligin yuksek.Sonucta enstruman aliyorsun.Bi magzada ayni modelde bile 50 tane farklilik oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deex06

internetten piyasa değeri 780 lira olan gitarı 300e aldım 35 yaşında müzisyen bir arkadaştan. sağolsun çok ucuza iyi bir gitar almış oldum.

Gitarın marka,modeli neydi?

• internetten gitar alıcaksan iki güvenilr site var biri mydukkan.com diğeri do-re.com.tr başka sitelerden alma derim
  • ibanez sr 300
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.