Şimdi Ara

İnternetten gitar alınır mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
11.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacağın gitarın marka ve modelin kesinlikle belirlediysen mydükkandan alabilirsin. Ucuz fiyat + Güvenilir alışveriş sunuyo adamlar.
  • Netten Gitar almak? Kesinlikle KUMAR !!! Tecrübeyle onaylıdır. Bir basiret bağlanması sonucu aldım ve ertesi gün Distribütöre gönderdim. Sonucu bekliyorum. Sonuç ne olursa olsun şunu bilin ki: " Binde bir bile olsa böylesi bir risk varsa, neden işi şansa bırakasınız?" Gidin 3-5 kuruş fazla verin görerek çalarak alın. Pişman olmayın...
  • Alınır.
  • İnternetten hiçbir şey almadım şuana kadar Belki ileride boşa verecek param olursa birkaç maske alabilirim.
  • arkadaşlar bende internetten gitar alacağım zuhalmüzik nasıldır bu konuda.Bi sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum ama yinede danışayım dedim,şimdi ürün gelirse kargoda felan bakıp alacağım zaten o anda nelerine bakmalıyım gitarın?ayrıca elektro akustik gitar alıyorum ve ibanez talman tcm50e nt düşünüyorum sizce nasıl bi gitar bunun yerine başka tavsiyeler de alabilirim bir de talman tcy74 var ama onu hiç bilmiyorum...
  • darkwolf33 kullanıcısına yanıt
    Zuhal müzik güvenilir bir mekandır, ne de olsa sadece internet mağazacılığı yapmıyorlar. İlk önce gitarın her yerini çizik - çatlak var mı diye kontrol et. Sonra ise tüm notaları basarak kontrol et, yeni gitarlarda da cızırtı sorunu olabiliyor fabrikasyon hatalarından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

Zuhal müzik güvenilir bir mekandır, ne de olsa sadece internet mağazacılığı yapmıyorlar. İlk önce gitarın her yerini çizik - çatlak var mı diye kontrol et. Sonra ise tüm notaları basarak kontrol et, yeni gitarlarda da cızırtı sorunu olabiliyor fabrikasyon hatalarından dolayı.

peki gitarla ilgili bi bilginiz var mı?
  • yok mu bi fikri olan

• Merhaba,

Ben de klasik gitar almayı düşünüyorum. 2.500 - 3.500 TL aralığında bir gitar olacak. Ancak henüz marka ve modeline %100 karar vermedim. Kesinlikle internetten almayacağım. Bu fiyata mutlaka görüp de alınır. Ama şunu sormak istiyorum. İstanbul'da en iyi gitarları hangi mağazalarda bulabilirim? Yani en iyiden kastım gitarın markası değil de, bu yukarıda bahsedilen ve iyi mağazalar diye belirttiğiniz şirketlerin mağazalarının nerede olduğunu öğrenmek istiyorum.

Örneğin:

Alhambra 7PA
    Jose Ramirez 2NE
    Cordoba C10
    Manuel Rodriguez Model E

Bu dört model arasında kalmış durumdayım. Gittiğim zaman bunların hepsini bulabileceğim bir mağaza neresi olabilir mesela? Ya da birbirine yakın mağazalar da olabilir.

Teşekkürler.
  • Aldım mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: 9cerberus9

Öncelikle alıcağın gitarı deneyerek karar vermen lazım internetten yorumlara videolara yada resimlere bakman hicbi zaman icin eline almanın yerini tutmaz. Eğer model belliyse 0 alımda mydükkan zuhal dore vs. büyük müzik market sitelerinde sıkıntı yasamazsın zaten sıkıntılı durumlardada her türlü desteği sağlarlar. Ancak internetten 2. el alımı tam anlamıyla kumardır. Sonucta gitar narin bir alet. Kargo sırasında cok büyük sıkıntılar olabileceği gibi gitarın eski sahibi tarafından nası bakıldığını yada görünmeyen sıkıntılarınıda eline almadan anlayamazsın.

Arkadaş gerekli açıklamayı yapmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: Schraderbrau

Aldım mutluyum

''kaç paraya aldınız hocam''
  • bence büyük markaları internetten almanın bir sakıncası yok. gibson ve fender gibi. çünkü bu markalar her koşul için garanti veriyor ayrıca yurt dışından bile gelse kendi hardcase leri ile geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech-

quote:

Orijinalden alıntı: Schraderbrau

Aldım mutluyum

''kaç paraya aldınız hocam''

Squier Bullet Strat Hss

430 440 falandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben zuhal müzikten ibanez talan tcm50 nt modelini aldım hiç bi sorun çıkmadı önerebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten enstrüman alımı içinwww.1enstruman.com u öneririm güvenli bir şekilde alım yapabilirsiniz.

• İnternettten müzik aleti almak içinwww.1enstruman.com güvenilirdir,tavsiye ederim.
  • Ben internetten aldım. Ama tecrübeli değildim aldığımda. Zaten dandik bişey alacaktım. 200-300 liraya bir şeyler alacaksan internetten al. 1-2 bin tl vericem diyorsan deneyerek al.
  • 34 müzik güvenlimidir dostlar? Bilgilendirirseniz sevinirim

• Gitar çalabilen bir insan olarak söylüyorum.Eğer bana patatesten bir gitar da yeter demiyorsan internetten alınmaz. Gitarı özellikle akustik gitarda en iyi markanın en iyi modeli bile olsa iyi bir gitar olma garantisi yoktur. Hatta aynı imalathanede tamamen aynı şekilde yapılmış gitarların bile sesleri, tonları çok farklı olabilir. Bu yüzden gitar alırken denenmelidir.Henüz çalmayı bilmiyorsan bile bilen biri ile gidip birkaç gitarı deneyerek almanı tavsiye ederim. Tabii benimki biraz mükemmeliyetçilik ama olsun bence doğrusu bu.

İstanbul'da müzikçiler çarşısı var. Orası Türkiyede bulabileceğin en büyük enstrüman pazarıdır. Gerekirse oradaki tüm dükkanları gezip tek tek gitarları denemek en doprusu bence. Akustik müzik aletlerinin hepsi denenmelidir alınmadan. Marka ses kalitesini belirlemez.

Ama 300 tllik gitarla 3000 tllik gitar da aynıdır demiyorum yapıldığı ağaç, işçiliği gibi faktörler de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nar. -- 12 Mayıs 2017; 2:48:54 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.