Şimdi Ara

İnternetten gitar alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
11.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sâlim -- 3 Şubat 2014; 17:38:20 >

• İnternetten enstrüman alma konusunda bir tecrübem yok fakat müzik enstrümanlarını görerek almak her zaman en mantıklısıdır. Sonuçta hiç beklenmedik bir problemle karşılaşılabilir konuyla ilgili bir muhatap bulamayabilirsiniz. Garantiye almak bakımından bence elden almak en mantıklısıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermaeus Mora

İnternetten enstrüman alma konusunda bir tecrübem yok fakat müzik enstrümanlarını görerek almak her zaman en mantıklısıdır. Sonuçta hiç beklenmedik bir problemle karşılaşılabilir konuyla ilgili bir muhatap bulamayabilirsiniz. Garantiye almak bakımından bence elden almak en mantıklısıdır
    Aldığın yere göre değişsede büyük bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum internetten alman mantıksız sayılmaz. Ama alacağın müzik aletini görmek dokunmak lazım sadece resim görerek olmaz bence . Ama denediğin beyendiğin aklında kesin olarak belirlediğin bir gitar varsa internetten alabilrsin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

Bu mesaj silindi.
    Büyük kumar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slash

Büyük kumar.

Alıntıları Göster
    Alınabilir. Ancak ne alacağına önce bir müzik markete giderek karar verip, daha sonra da güvenilir bir e-ticaret sitesinden satın alabilirsin. Kısacası test etmeden alma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nedasong

Alınabilir. Ancak ne alacağına önce bir müzik markete giderek karar verip, daha sonra da güvenilir bir e-ticaret sitesinden satın alabilirsin. Kısacası test etmeden alma derim.

Alıntıları Göster
    Büyükşehirde yaşamıyorsan her zaman çeşitlilik konusunda sıkıntı yaşarsın. kapıdan içer girdiğinde pek bişey bulamazsın bu durumda mecburen internetten alırsın. ama böyle bi sorunun yoksa kesinlikle deneyerek al imkanın varsa. hem kulağına hoş geleni kaparsın hemen. bu arada ben ilk gitarımı mydukkan uzerinden aldım bi sıkıntı yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

Bu mesaj silindi.
    şimdiden hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben sahibinden.com dan 2. el el cort x6 aldim gitar 7 yillikti saticim cok guvenilirdi balikesirden kayseriye ptt kargoyla geldi sorun olmadi gelirken yeni tel taktirdim sorunsuzca kullaniyorum biraz sans isi sonucta ne olacagi belli olmaz hassas bir alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ç324

ben sahibinden.com dan 2. el el cort x6 aldim gitar 7 yillikti saticim cok guvenilirdi balikesirden kayseriye ptt kargoyla geldi sorun olmadi gelirken yeni tel taktirdim sorunsuzca kullaniyorum biraz sans isi sonucta ne olacagi belli olmaz hassas bir alet
    internette en önemli unsur referanslardır. diğer insanlardan alınacak referanslar o satıcının nasıl bir ürün satacağı konusunda ön bilgi verir.
  • mydukkan kesinlikle bu konuda en guvenilir site , ordan bi akustik gitar aldim sorun cikmadi , zaten an an e mailinize mesaj gonderiyorlar enstrumaniniz kontrol asamasindadir , kargo verildi falan diye ayrica paketlemede cok iyi...ensturuman satan dukkanlarda fazla cesit olmaz ve cogu zaman aradihini bulamassin ayrica dah pahali satar bazilari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 3 Ocak 2013; 0:25:31 >
  • Öncelikle alıcağın gitarı deneyerek karar vermen lazım internetten yorumlara videolara yada resimlere bakman hicbi zaman icin eline almanın yerini tutmaz. Eğer model belliyse 0 alımda mydükkan zuhal dore vs. büyük müzik market sitelerinde sıkıntı yasamazsın zaten sıkıntılı durumlardada her türlü desteği sağlarlar. Ancak internetten 2. el alımı tam anlamıyla kumardır. Sonucta gitar narin bir alet. Kargo sırasında cok büyük sıkıntılar olabileceği gibi gitarın eski sahibi tarafından nası bakıldığını yada görünmeyen sıkıntılarınıda eline almadan anlayamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerberus

Öncelikle alıcağın gitarı deneyerek karar vermen lazım internetten yorumlara videolara yada resimlere bakman hicbi zaman icin eline almanın yerini tutmaz. Eğer model belliyse 0 alımda mydükkan zuhal dore vs. büyük müzik market sitelerinde sıkıntı yasamazsın zaten sıkıntılı durumlardada her türlü desteği sağlarlar. Ancak internetten 2. el alımı tam anlamıyla kumardır. Sonucta gitar narin bir alet. Kargo sırasında cok büyük sıkıntılar olabileceği gibi gitarın eski sahibi tarafından nası bakıldığını yada görünmeyen sıkıntılarınıda eline almadan anlayamazsın.
    ben kendi gitarımı önerebilirim sana. 200 tlye almıştım. sana 100 tlye satarım. 300tl cebinde kalmış olur. neden satıyosun dersen eğer.. elektro aldım kendime. akustik yatıyo kenarda. çalmıyorum hiç. tellerini yeniledik mi sıfır gibi olur işallah. bu arada gitarım elektro akustiktir. anfiye bağlayabilirsin yani.. bu arada sunrise diye bi marka bahsettiğim gitar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamzaarı

ben kendi gitarımı önerebilirim sana. 200 tlye almıştım. sana 100 tlye satarım. 300tl cebinde kalmış olur. neden satıyosun dersen eğer.. elektro aldım kendime. akustik yatıyo kenarda. çalmıyorum hiç. tellerini yeniledik mi sıfır gibi olur işallah. bu arada gitarım elektro akustiktir. anfiye bağlayabilirsin yani.. bu arada sunrise diye bi marka bahsettiğim gitar..

Hocam sağol ama ben sıfır almayı düşünüyorum.

• bence hiç internetten alma bunun kargosu var kredi kartı var şuyu var buyu var bide internetten gördüğün gitarla getirdikleri gitar ın arasında farklar olabilir benim tavsiyem git kendin bi dükkandan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyseven

quote:

Hocam sağol ama ben sıfır almayı düşünüyorum.

rica ederim. şimdiden hayırlı olsun gitarın..

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan111

bence hiç internetten alma bunun kargosu var kredi kartı var şuyu var buyu var bide internetten gördüğün gitarla getirdikleri gitar ın arasında farklar olabilir benim tavsiyem git kendin bi dükkandan al

ben internetten almadım buldum. gitarı satan elemanla buluşup gitarı öyle aldım. hatta gitarı alırken hiç unutmam otobüs şöföründen dayak bile yedik gitarı satan elemanla..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkan111

bence hiç internetten alma bunun kargosu var kredi kartı var şuyu var buyu var bide internetten gördüğün gitarla getirdikleri gitar ın arasında farklar olabilir benim tavsiyem git kendin bi dükkandan al

ben internetten almadım buldum. gitarı satan elemanla buluşup gitarı öyle aldım. hatta gitarı alırken hiç unutmam otobüs şöföründen dayak bile yedik gitarı satan elemanla..

Alıntıları Göster
    niye alınmasın alınır tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: 9cerberus9

Öncelikle alıcağın gitarı deneyerek karar vermen lazım internetten yorumlara videolara yada resimlere bakman hicbi zaman icin eline almanın yerini tutmaz. Eğer model belliyse 0 alımda mydükkan zuhal dore vs. büyük müzik market sitelerinde sıkıntı yasamazsın zaten sıkıntılı durumlardada her türlü desteği sağlarlar. Ancak internetten 2. el alımı tam anlamıyla kumardır. Sonucta gitar narin bir alet. Kargo sırasında cok büyük sıkıntılar olabileceği gibi gitarın eski sahibi tarafından nası bakıldığını yada görünmeyen sıkıntılarınıda eline almadan anlayamazsın.

Arkadaş gerekli açıklamayı yapmış..
  • alınmaz bence. gideceksin güzelbi kontrol edeceksin deneyeceksin o zaman karar vereceksin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: besauro

alınmaz bence. gideceksin güzelbi kontrol edeceksin deneyeceksin o zaman karar vereceksin :)
    Bence alma gidip deneyip al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doqukan SheRa -- 8 Ocak 2013; 15:17:37 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.